Módosítások

Mikulás

3 bájt törölve, 2006. november 10., 22:18
a
központozás jav.
A Mikulás '''valódi neve''' Szent Miklós; nem tudni, rokona-e [[Szent István]]nak, mert a Szent elég gyakori vezetéknév volt egy időben, főleg a középkorban.
A '''terrorcselekményeket''' többnyire úgy követi el, hogy bemászik a kiszemelt áldozatok házába a kandallón (amibe néha tüzet raknak, ilyenkor a Mikulás vészesen közel kerül ahhoz, hogy öngyilkos terroristává avanzsáljon át), és az áldozatok cipőjébe mindenféle olyan '''veszélyes biológiai anyagot''' helyez, ami szénhidrátot ( egyesek szerint szénhidrohént szénhidrogént) tartalmaz, így nagy mértékben árt a fogaknak. ( A Mikulásnak több esetben sikerült bejutnia olyan házakba is, ahol nincs is kandalló; a [[rendőrség]] még nyomoz, de feltételezésük szerint ezekben a házakban valaki együttműködik vele. )
A Mikulás ördögi terve szerint a fogfájás annyira az őrületbe kergeti majd az áldozatot, hogy sokkal könnyebben dühbe gurul, és mindenféle gaztettet könnyebben elkövet, pl. [[George W. Bush|George Duplavé Bush]] emiatt támadott meg több olyan országot, mikről azelőtt azt se tudta, hogy léteznek.
A Mikulás az előbb említett rémszarvasmeghajtású '''szánnal''' közlekedik.
Biztonságos közlekedését a szabályosan kivilágított rémszarvasorrok és a csengő biztosítját.
Nyáron [[akció]]san lehet csengőhangot letölteni rá; leggyakrabban a "Gyuszi „Gyuszi ül a fűben..."-t töltik le ( találd ki kik... ).
==Híres Mikulások ==
278
szerkesztés

Navigációs menü