Módosítások

Doktor House

4 bájt törölve, 2009. április 16., 05:19
a
Cselekmény: vesszők, meg ilyenek
A cselekmény egy általános mintát követ, vagyis minden egyes részben lényegében ugyanaz történik, csak másik <s>áldozattal</s> pácienssel.
Dr. House a New Jersey Princeton-Plainsboro <s>Kísérleti</s> Gyakorló Kórházában végzi ámokfutását, három beosztottja kíséretében. Ez a három szerencsétlen alkotja az úgynevezett diagnosztikai csapatot. Valódi funkciójuk a bűnbakság. A Háziorvos (angolul : Doctor House) csapata hetente kap egy újabb pácienst, ami roppant kényelmes, mert szerda estétől a következő szerda estéig bőven van idejük ellátni a beteget.<ref>Egész pontosan: van idejük ellátni a beteg baját.</ref>
A bevezetőben egy átlagos szerencsétlent láthatunk, amint éppen színházban<ref>Mondanunk sem kell, ez már önmagában is elég beteges.</ref> ül, sziklát mászik, vagy [[szex]]el.<ref>Vagy az előzők bármelyik kombinációját végzi.</ref> Pár pillanattal később a mellette tartózkodó egyén felüvölt a fájdalomtól, vér és/vagy egyéb testnedvek lövellnek ki szeméből-szájából , ám ez csak a félrevezetés végett miatt van mert , a másik emberrel van az igazi gond , akinek látszólag semmi baja sincsen. Itt jegyeznénk meg, hogy innentől kezdve a filmet néző [[Kis undokok|gyerekek]] fele szülői felügyelet nélkül marad, mert őseik egyszerűen elájulnak a látványtól.<ref>Bezzeg az a rohadt kis kölyök a Doomon nőtt fel...!</ref> Ha még ez sem volt elég, a kamera nagyon-nagyon-nagyon közelre zoomol rá valamire a beteg testében, ami elpattan, elpárolog, eltörik, felrobban, vagy egyszerűen köddé válik.<ref>Ez a köd a fülein át távozik.</ref>
=== Első nekifutás===
A páciens House karmai közé kerül, de szerencsére még nem tud róla.
 
House szokásos arroganciáját latba vetve azonnal rájön mi a beteg baja, és hogyan lehet kikúrálni belőle. A diagnosztikai csapat ekkor lép színre, és javaslatokat tesz alternatív betegségekre.
Az alternatív betegségek okozói:
#BacillusBacilus.
#Vírus.
#Gomba
Mire a H-gombás [[A nő|nő]] is visszatakarodik a csókos könnye mélyire, a beteg orrából, patájából, vagy ormányából ömlik a vér, vagy kilóg valamelyik belső szerve.
 
Ez kifejezetten jó időzítés, hogy a tévé előtt éppen magukhoz térő szülők első pillantása a képernyőre elősegítse újabb pihenésüket egészen a következő reklámblokkig.
A csapat arra a következtetésre jut, hogy a lupusnak, vagyis a farkasnak van vasculitise.
===Bevált===
<!--Pláne csonka. Angolból kellene fordítgatni. House was here...-->
Mindenki örül, kivéve:
# a páciens főnöke, aki kirúgta,

Navigációs menü