Satusson

Az Unciklopédiából

Satusson (1995. október 17. - máj elkorhadásáig) feröeri bálnavadász, a Debreceni Egyetem hallgatója, CELEB, a Valhalla kocsma VIP tagja, a HALL első számú hivatalos behányója, a Pixi törzstagja.

Magánélete[szerkesztés]

Satusson a nappalokat a Debreceni Egyetem Vegyészmérnöki karán hallgatóként tölti el, nagyon szorgalmas, eszes diák, még egy évet sem csúszott!! Azonban mikor a nap nyugovóra tér útnak indul újabb és újabb kocsmák után kutatva, ahol mértékkel mocsár részegre ihatja magát. Kedvenc tevékenysége a cápázás, illetve a csikkezés. Eme tevékenységekben nagyon tapasztalt és tehetséges. Kedvence a Vishu leves és gyönyörű ahogy a csillog a mosoly az arcán. 2016 óta a szerves kémia tanszék szervetlen részét képezi. Legjobb bharátja Mr. Masztúr "Nem fogok ma este hányni" Válentínó. Alkohol fogyasztási szokásai után filmet neveztek el (Cápa, Cápa 2, Cápa 3). Leánykori nevéről Budapesten hegyet neveztek el.

Munkássága[szerkesztés]

Az etil-alkohol szerkezetének tanulmányozásával foglalatoskodik, kiemelt szerepet szán a cápa társadalmi célú felhasználásának és Feröer alkohol fogyasztásának etnikai megoszlás szerinti tanulmányozásában is. Felfedezte, hogy vaku nélkül is lehet világítani. Jelenleg legtöbb idejét a aranymalbi alapú csikkdetektor nevezetű csikkek keresésére alkalmas eszköz kifejlesztésének szenteli. Kifejlesztette az exotikus hangfrekvenciájú gáz kieresztést, ezzel egyidőben feltalálta a cipőben alvás módszerét is.Korai munkásságáról keveset tudunk, de mendemondák szerint ő főzte le az első pálinkát, ő cápázott előszőr, ő volt aki utoljára tisztán ivott kólát egy kocsmában, sok időt szentelt a feltételezhetően gyümölcs tartalmú pálinkák fogyasztására, ő volt az első és egyben utolsó ember aki alkohol nélkül itta a tequilát, az első ember aki novemberben ment el az október feszt.-re, az egyetlen ember aki a szilvesztert februárban ünnepli. Tudományos pályafutásának köszönhető az iparban sűrűn elterjedt módszer, a fotofoszfocsikketizálás kifejlesztése, és a társadalomban széles körű elterjesztése.

Globális hatásai[szerkesztés]

A csikkezéssel próbálja csökkenteni a környezetszennyezést, neki köszönhetően a cigaretta gyártók elkezdtek csikket gyártani. Fénykorában futott fel a Csiki sör, amit Satusson beperelt, a per jelenleg is tart. A csikk, illetve bármely ehhez hasonló szó az ő tulajdonát képezi. Lehet ez után minket is perelni fog. New Yorkban neki köszönhetően a fiatalok 101%-a cigi helyett már csikket használ, a Forbs szerint. A Science cikke szerint a Satusson féle csikkezési metódus nincs kártékony hatással semmire, sőt jótékony hatása élethossz növekedéssel és libidó növekedéssel jár a nőknél. A HírTV szerint Satusson nem iszik (szerintünk ez hazugság). 2017-ben elkezdik életmű filmét forgatni.

Korábban italt neveztek el róla, de az olyan bivalyerős volt, hogy be kellett tiltani. Barátai csak csikkeskent becézik, imádja az elhasznált cigarettákat - ahogy Satusson mondaná - a "C vitamin bombát", hihetlen milyen költséghatékony tud lenni, ezért elnevezték róla a csikkes hatékonyságot!!

2017 októberben feltalált egy kiváló szerves tápoldatot a növények részére, ez volt az aceton, amiért Nobel-díjat kapott és a Szerves Tanszék phd-hallgatója lett.

Díjai[szerkesztés]

  • 2014-ben az év bálnavadásza
  • 2016-ban csikkező mester rang elérése
  • 2016-ban az év cápája díj
  • 2016-ban az év hányás párbajának győztese
  • 2016-ban alkoholista világbajnok

2017 ben nem tudott címet védeni a hányási vb -n, csak ezüstérmes lett