Rózsaszín mézpuncstündérke

Az Unciklopédiából
Hímes tojás, a mézpuncstündérke kedvence

(Nem ismételjük el mégegyszer) a címben nevezett szörny kötelező olvasmányokban jelenik meg fiatal lány alakjában, valamint amatőr filmek női főszereplőiben bújik meg.

Testfelépítés[szerkesztés]

Címben nevezett fajnak kizárólag nőstény egyedei ismeretesek. Hajuk 24 karátos aranyból van,[1] feleolyan magasak, mint a magyar női átlag, kezük és talpuk pedig negyedakkora, mint az embernek. Ultrahanggal kommunikálnak.[2]

Táplálkozás, életmód, viselkedés[szerkesztés]

Ideális esetben nektárt isznak, de néha megeszik a virág szirmait is. Gyermekkorukban lepkék után futkosnak, romantikus népmeséket olvasnak. Olyan ártatlanok, mint az izé.[3] Minden bestián megesik a szíve, még a bebázódott mexikói axolotlon is. Ha egy szúnyog vérhólyagjában túl nagy a nyomás, jószívűen kipumpálja belőle a vért.[4] A keletkezett vért jótékony célra ajánlja. A róka által a holló szájából kicsalt sajtot visszadobja a fára.

A természetben való állandó futkosása miatt azt gondolhatnánk, hogy ragadozó, ám a futkorászás okát nem sikerült megfejteni, valószínűleg az egyed lelki egyensúlyához van rá szükség.[5] Ellenségeik különféle boszorkányok, mostohaanyák és gonosz üzletemberek. Lakóhelyük nincs, egész nap a természetet járják. Munkájuk sincs, boldog harmóniában élnek környezetünkkel.[6] Mindig van egy szerelmük, aki ha viszonozza is az érzéseiket, akkor is szenvednek, nyavalyognak, hogy jaj a szerelem.


Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Mivel senki másnak nincs ilyen színű haja, még parókának sem lehet eladni.
  2. Olyan magas hangjuk van, hogy már nem esik a hallható tartományba.
  3. Szeméremetes Erzsóknak elhihetjük, hiszen arca vagy a bortól piros mindig, vagy a szűz szeméremtől.
  4. Ezzel nem öli meg. A piros vért kell kinyomni, az származik emberből, a sárga vér marad, az a szúnyogé.
  5. A lelki egyensúly akárhogy is megvan. Mindig van vigaszuk: a hímes virágos rét.
  6. Vajon honnan fedezik a hajszőkítést?