Pixel

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Az érzékeny részeket pixelesítették.
Az érzékeny részeket pixelesítették.
Az érzékeny részeket pixelesítették.
Az érzékeny részeket pixelesítették.
Az érzékeny részeket pixelesítették.

A pixel áldás és átok. A pixel az internet hajtóereje.

A pixel és vadászterülete[szerkesztés]

A pixel fotografikus lény, a Digitalusok törzsébe, és a fényérzékenyek családjába tartozik. Fiatal korában előszeretettel tanyázik fényképezőgépek, videokamerák, és mobiltelefonok mélyén. Igen társas hajlamú, az esetek döntő hányadában ezres, tízezres, vagy még ennél is nagyobb nyájakban jelenik meg.

A magányos pixel igen depressziós, és kellemetlen viselkedésű. Weblapok képei fölött tanyázik, és megnehezíti az alatta elhelyezkedő kép könnyű elmentését. A webmesterek kivételével mindenki utálja az ilyen pixeleket.

A pixel, mint minden más élőlény, egy idő után elpusztul, és halott pixel lesz belőle. Az elpatkolt pixeleket könnyű felismerni, a fényképen, mert távozásuk fájó fekete pontot hagy maga után.

A pixeleket igen gonosz emberek leigázták, és háziasították, hogy emberiségellenes cselekményeket tudjanak elkövetni velük. A háziasított pixelek sokkal agresszívabbak , és jóval nagyobbak vad fajtársaiknál.

A újságírók, szerkesztők a házipixeleket fotók, és videók tönkretételére, és meggyalázására használják. A nemes vadpixel a Cenzúra fő fegyverévé silányult.

A pixelesítés[szerkesztés]

A házipixelek a férfiak életének megkeserítői. Az interneten megjelenik a várva várt hír, hogy Paris Hilton, Britney Spears, netán Beyonce egy óvatlan pillanatban elővillantotta valamelyik, a köz érdeklődésére joggal számot tartó testrés(z)ét, netán mellbimbóját.

  • A Hír szárnyra kel az interneten, a bulvárlapokban, és a tampontévék színes kis fél hetes néphülyítő magazinműsorában.
  • Az ominózus képet természetesen azonnal közlik, így mindenki meggyőződhet róla, a Hír igaz.
  • Az ominózus kép természetesen nem közölhető, mert intim részletek láthatók rajta.
  • Az ominózus képet közölni kell, mert képek nélkül senki nem olvas, illetve néz információközlő médiát.
  • Az ominózus képre tehát ráeresztik a házipixelek egy kisebb nyáját, akik megtámadják az érzékeny területeket, és tüstént le is telepednek ott.
  • Az ominózus képen ott lesz a Hírt kiváltó részlet, csak éppen nem fog látszani. Persze megpróbálkozhatsz a pixeltelenítéssel, mint ahogy a kriminológusok leolvassák egy műholdképről az elmosódott rendszámot.[1]


Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Ne álmodozz, neked nincs olyan algoritmusod. A szántóföldek felismerése klaszterezéssel műholdképről simán megy, de a pixeltelenítés nem fog.