Ozzy Osbourne

Az Unciklopédiából

Ozzy Osbourne egy fordítógép szerint az utat törő heavy metal-szalag óloménekese, Black Sabbath, és a valóság bemutató csillaga, The Osbournes. Ólomvokálokon felül Black Sabbathszel Osbourne szintén a harmonikát és szintetizátort játssza.

Bizony mondom én néktek, elfogyott a hűtőből a sör. No, és denevér sincs valami sok.

Bevezető[szerkesztés]

Ozzy jelenség. Sokat köszönhetünk ennek a lénynek. Ha ő nincs, nincs az angol királyi köztévén valóságshow vele és kétes eredetű családjával. Ha az ő példája nincs, világsikerű filmeket kellett volna vetítenie az illetékes tampontévének. Így viszont megpróbálták lekoppintani, és létrehozni a helyi változatot. Ha Ozzy epigonja nem jön létre, a hazai bulvárpiac már régen felszámolta volna magát. Áldjuk hát Ozzy, és valószínű kiagyalója, Stephen King nevét!

Maga a név az Ozymandias rövidítése, aki király egy fickó volt, bár ma már csak a lábai vannak meg.

Eredete[szerkesztés]

Ozzy gyerekkori koponyája

Nem tudjuk biztosan. A legvalószínűbb, hogy valaki Marilyn Mansont próbálta megidézni egy kis hétvégi fajtalankodásra, de elszúrt valamit a hexagramma felrajzolásánál. Vannak akik kötik az ebet a karóhoz, és Stephen King egy különösen jól sikerült gyomorrontásával magyarázzák Ozzyt.

Élete[szerkesztés]

Egy angol színházban tűnt fel. Ő volt a sátán kutyája a hasonló nevű Sherlock Holmes darabban. Később behívták válogatásra az Alienbe, de annyira nyálzott, hogy még a rendező is rosszul lett tőle. A filmkarrier csődje után beállt egy gyárba dolgozni, innen vette a Fekete Szabad Szombat nevű rock-halál-trash metál együttesének ötletét, ami megalapozta a karrierjét.[1] A banda olyan pocsékul játszott, hogy saját maguk sem viselték el a zenéjüket józanul. Gyorsan rászoktak az alkoholra, és a drogosokra. Az afgánok nekik köszönhetik országukban a mák meghonosodását, és az ezt követő gazdasági fellendülést.

Ozzy azóta sem józanodott ki. Némely patológus szaktekintély amellett kardoskodik, hogy Ozzy körülbelül a nyolcvanas évek közepén halhatott meg, csak nem vette még észre.

Autobiopsziáját megfilmesítették. Az Os-Bourne Rejtély Matt Démon főszereplésével került mozikba.

A Denevér[szerkesztés]

Van aki bosszút forral.

Ozzy gyakran megéhezett koncertjein. Vicces kedvű segítői egyszer egy denevéres szendvicset adtak neki, és ő jóízűen beleharapott. A közönség fele ekkor reflexszerűen elájult[2]. A denevér szintén, bár ő már soha nem tért magához.[3]

A drogok[szerkesztés]

Ozzy élete során olyan mennyiségű drogot szívott fel, nyelt le, illetve egyéb módon a magáévá tett.[4], hogy vére mindent pénzt megér az amszterdami feketepiacon. Kínából fejvadászok indultak varázserejű májáért.

Ozzy mindent tagad. Szerinte Chuck Norris egyszer fejberúgta, de túlélte, és azóta kicsit zavart.[5]

Ozzy később összebarátkozott Miki Tysonnal, akivel együtt jártak a Porcevők Konferenciáira.[6]

A Család[szerkesztés]

A baj nem jár egyedül. Ozzy meg pláne nem. Négy porontya van.

 • Az egyik egy plasztikai műtéten átesett igen vonzó troll. Kelly.
 • A másik egy aranyfogú kalóz. Jack. Jack Sparrow.
 • A harmadik Darth Vader, aki sikeres divatdiktátor bizonyos körökben.[7]
 • A negyedik vagy Alice Cooper, vagy maga Marilyn Manson.

Osborne és a természettudományok[szerkesztés]

Ozzy képes egy ritka természeti jelenségre, az Ozzymózisra. Több méteres körből magába szippantja az összes alkoholmolekulát.

Szókincs[szerkesztés]

Ozzyval bárki képes tartalmasan elbeszélgetni, ha veszi a fáradtságot, és megtanulja Ozzy nyelvének alapszavait.

Ozzy szótár[szerkesztés]

 • FFuck!
 • FFuck?
 • FFuck you very much!
 • FFucking world!
 • FFucking rulez!

Az Osbourne show[szerkesztés]

Mindenki majmolja az eredetit. Segíteni szeretnénk, hogy felismerd az igazit, ha látod.

A show és az epigonok
Osbournes Hulks & Hogans Őzike
Háziállatok Voltak denevérei. Volt egy macskája , de egyszer rálépett. Azóta lábtörlőként funkcionál. Kiskutyáját elrabolták, elgázolták, majd megerőszakolták.
A kégli Pazar. Mint a sátán nyaralója. Egy közepes méretű hangár, minden szobában barbecue sütővel. A padlón, és a falakon quaddal halálra gázolt kenyai zebrák.
Napi botrány Van Van Van
A show állapota Olyan, mint Ozzyé. [8] Fut. Ijesztgetnek, hogy nem folytatják.


Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.


 1. No meg a gyárból kilopott hetvenöt plazma tv sem rontott a vagyoni helyzetén.
 2. Jobban meggondolva, ebben nem volt semmi szokatlan. Egy vidéki agráregyetemen is sütöttek meg már denevért. Mikróban.
 3. Így legalább nem kellett megbirkóznia azzal a ténnyel, hogy hátralévő életét nagy valószínűséggel fej nélkül kell leélnie.
 4. Ne is próbáld elképzelni.
 5. Engem most is zavar. Téged nem?
 6. Mielőtt leszólnád őket, végezz egy kis önvizsgálatot. Te talán soha nem haraptál le fület? Soha nem rágtál porcot? Te is könnyen csatlakozhatsz a klubhoz, ha veszel olyan bepanírozott pépes csirkemell-golyócskát , mert akkor tutira ráharapsz valami porcra, vagy csontra. Ha szerencséd van, akkor a hozzáillő pecsétgyűrű nélkül.
 7. Konkrétan a droidoknál.
 8. Na, ebből találd ki