Oszáma bin Láda

Az Unciklopédiából
Oszáma bin Láda igazi alakja

Oszáma bin Láda alakváltó gyíkember, akit politikai céllal rendszeresen felbérel a CIA és az FBI, hogy országok kormányait megbuktassa meg.

Családja[szerkesztés]

Bin Láda családja, az Oszámák 122 millió évvel ezelőttik vezetik vissza a családfájukat, amikor is az első Oszáma, név szerint Fing Fácán megszületett egy triceratops és egy iguanodon házasságából.

Az Oszamák túlélték a 65 millió évvel ezelőtt bekövetkezett nagy paradicsom becsapódását a Föld becsapódásába, ezzel megúszva a tortillává válást. (Köztudottak a dinoszauruszok szuper-intelligens humanoid gyíkemberekké fejlődtek az évmilliók során.)

Életrajz[szerkesztés]

bin Láda emberi alakja fiatal korában

1957-ben született Nibiru bolygón, amit az alakváltó gyíkemberek kezdte el benépesíteni még i. e. 19654-től. (i. e. 19670-ben döntöttek a bolygó terraformálásáról.) Nibirun nevelkedett 12 éven keresztül, amikor is elkezdték a kiképzését a Proxima Centauri egyik bolygóján. (Kiképzése, mint alakváltó, emberúr, terrorista és oligarcha 18. életévében fejeződött be.)

A háttérkormány 1975-ben elküldte a Földre, hogy az emberek sorsát manipulálja, formálja, befolyásolja és transzponálja. Finomhangolt manipulációk lévén az FBI kötelékébe került, mint titkos ügynök és főzavarnok. 1978-ban Száúd-by-Árábi állam királyának alattvalói körébe lett becsempészve, mint oligarcha.

2006-ban az FBI felbérelte a Gyurcsány-kormány megbuktatására. 2007-ben vízumot és tartózkodási engedélyt kapott Magyarországon. Magyarországi tartózkodása alatt felvásárolta Boldogkőváralján és Fenékpuszta a kastélyokat. Gyurcsány Ferenc lakásának szomszédságában is vásárolt ingatlant. Tárgyalt Zuschlag Jánossal a Kopaszi-gát beépítésről. A kormányközeli politikusok szerint volt is ujjlenyomata meg nem is, járt is Magyarországon meg nem is, vásárolt ingatlanokat meg nem is, böfögött a vacsorán meg nem is. Mint a nyomozás kiderítette, Oszáma bin Láden néven lépett be az országba. Véletlenül elgépelték a nevét.

2011-ben felszívódott, az FBI szerint megölték. Valójában nyugdíjba vonult a Naboo bolygóra.