Organikus villamos

Az Unciklopédiából
Lehet, hogy ez egy autóbusz? Nem látjuk az áramszedőt. Nem csoda...

Az organikus villamos a budapesti villamosok legújabb generációja. Organikus jellegük onnan ered, hogy lombikokban termesztik őket és onnét még nem kifejlett, gyerek villamosokként szüretelik le őket. Közeli rokonságban állnak az organikus Metróval ami szintén a Budapesti Közlekedési Vállalat új fejlesztése.

Életszakaszok[szerkesztés]

Először még csak egy sárga trutyi 3-4 hét múlva mar egy speciális organikus fém burok veszi körül ami szemipermeábilis tulajdonságokkal rendelkezik, ez azért van hogy a kis villamos palánták levegőhöz juthassanak Az 1-6 hónapok kritikusak ilyenkor a villamos palánták nagyon gyorsan növekednek, sokszor kell őket átültetni más helyre, hogy elférjen. A 7. hónapra általában minden villamos eléri a szabvány szerinti méretet. Vannak selejtek azok nem fognak működni, őket bálnatakarmánykén dolgozzák fel. A fiatal villamosnak ezután tanulnia kell. Elő- és utóiskolába járatják. Az előiskolában megtanítják az alapvető villamos tudományokra. Ilyenek pl.: ajtónyitás, ajtózárás, világítás és persze az áramszedő megfelelő használata. Az utóiskolában tanulja meg a már kamasz villamos hogyan kell a sínen maradni valamint az ajtózárás előtti csengetést és persze a villamos kreszt. Megjegyzendő hogy ebben az életszakaszban a villamosok sokat isznak cigiznek és drogoznak, ezért fordul elő hogy néha kisiklanak vagy hülyeséget csinálnak. Miután a villamos átment a vizsgáin forgalomba állítják.

Diverzitás[szerkesztés]

Sokféle organikus villamos van. Ennek ellenére minden egyes villamos védett mert nagyon kevesen vannak és nehezen szaporodnak. Van az A típusú villamos: sokat iszik de általában pontos csak ugye belülről nem egy luxus mert szétitta azt. Belőlük sok van, általában kézenfogva ketten alkotnak egy szerelvényt. Van a külvárosi típus: Elég rondák, de ők is sokan vannak nem isznak, de előszeretettel szívnak. Egyedül mozognak. Van a 18,61,56,1,1A,17 típusú villamos. Ok aranyosak de gyogyszerfüggőek, üveges tekintettel 2es 3as párokban zúdulnak ide-oda. Végül van még a Combino: beképzelt fennhordja az orrát nagyon elit és légkondicionált. Kevesen vannak de amúgy ők a villamos-sznobok.

Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)