Orbán Viktor

Az Unciklopédiából


ÉN egész Európát fogom, nem középiskolás fokon (ki)tanítani![1]

~ Orbán Viktor

Kölcsönadom az Ezeréves Sólymot, az Alkotmánybíróságot és egész Salgótarjánt, de úgy akarom visszakapni, hogy utána mindenki fejből mondja a 150 Orbán-zsoltárt!

~ Áder Jánosnak a Jedi visszaléphet visszatérben

A magyar vér arra való, hogy szívjuk.

~ Magyarabb magyar

Sej, a mi lobogónkat!

~ Oscar Wilde a zászlóról/ről.
Ránk néz huncut tekintetével

Orbán Viktátor, Magyarország örökös uralkodója, autodidakta, kiváló labdarúgó, Magyarország diktátora (támadócsatár), a demokrácia harcosa, a magyar nép hőse, EU-aktivista, Felcsútnak és Székesfejérvárnak nemzeti hőse, messzi vidékek legjobb kolbásztöltője és az igazmondó juhászok szakszervezetének tiszteletbeli elnöke. Minden magyar kommunista ellensége, Putyin orosz sztár kebelbarátja. A gyurcsány-fóbia nevű népdallá vált nóta egyik komponistája. Tiszteletbeli beceneve a "Felcsúti Pancho".

Gyermekkora[szerkesztés]

Korai gyermekéveiről meglehetősen keveset lehet tudni. Aki tudott volna valamit, az rejtélyes módon eltűnt, vagy ötven évre titkosították, vagy még most is rács mögött van. Csak annyit tudunk, hogy már az oviban a nagyszájú béka volt a jele, amit fel is varrtak a törölközője sarkába. Legelső írásos emlékek, amely említik az eljövendő hős nevét, a korai középkorra tehetők. Zsenge éveiben a járókája rácsait próbálta leszerelni, így elmondható, hogy már fiatalon kitűnt rajta, hogy nagyon elhivatottan készül a politikusi pályára. A járókából való szabadulás technikáját felnőttként kamatoztatta, így számára nem okozott nagy gondot a Kossuth téren felhúzott kordonok elbontása. Hatalmas fizika termete lévén (1,60 m) korán megtanulta, hogy óriásira ki kell nyitnia a száját, ha nem akarja, hogy a többiek eltapossák a valóvilágban. Pajtásaival már az iskolában létrehozta a FIKESZ-t (Fiatal Krapekok Eszetlen Szövetsége).

Kora[szerkesztés]

Magyarország a Föld leggyorsabban fejlődő állama (hogy milyen irányban, azt most ne vitassuk...) Kovács Implantátum saulgótaurjáni lakos szerint "Amióta Herr Orbán vezet minket, az élet szebb, mint amilyen akkor lett volna ha lett volna szebb élet a Herr Orbán vezette időszak előtti szép időszak utáni korszak előtt." Brit tudósok még kutatják e mondat értelmét.

Utókora[szerkesztés]

A paradicsomkorszak[2] (de narancs az biztos lesz..)

Amit mindenképpen tudni kell a Viktátorról[szerkesztés]

Egymillió új munkahelyet ígért!
 • Mindig mindenkivel egyeztet. (miután már mindenhol az ő emberei ülnek)
 • Genetikai adottságai miatt majdnem mindig igazat mond. (kivéve, amikor nem) [3]
 • Még nem veszített el választást, csak hagyta, hogy mások is próbálkozzanak.
 • A világon a 3 legfenségesebb örömforrás, a szerelem, a narancs és őfelsége beszéde.[4]
 • A nyájas (nyálas) olvasó azt hiszi, hogy a Viktoriánus kor Viktória királynőről szólt, ami egy hatalmas tévedés. A viktoriánus kor az angolok futurisztikus látomása volt Orbán Viktor virágzó korszakáról.
 • Alázatosan elvállalta a főszerepet a Viktor, a király című rockoperában.
 • 2002 óta minden követ megmozgatott, hogy a szerinte elszámolt választások után két percen belül újakat írjanak ki. Legutóbb a Viharsarokban akarta bejegyeztetni a FIKESZt, de Torgyán József nemzeti komédiás keresztül húzta a számítását.
 • Meg nem erősített hírek szerint az újonnan megalakult de facto Somogyországban is szerte-szét narancsfarmot létesített.
 • Kedvenc nótája: Brüsszel, imádlak
 • Kicsi a bors, de szemtelen. Kicsi a Viktor, de erős.
 • Kedvenc gyermekkori meséi a Paksi Hapsi és az Atom Anti.

 1. Azaz: kioktatni.
 2. Itt mög hová lütt azzállítmány?
 3. Orbán Viktátor soha sem hazudott, csak amikor nagyon muszáj volt a haza és az Orbán család érdekében. Forrás: Orbán Viktor
 4. Az Orbán család gyerek tagjai nagyon boldogak lehetnek.