Orbán Gáspár

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Orbán Gáspár
Ez bezony piros lap!

Egy felettébb súlyos szabálytalanság Orbán G. ellen, ami piros lapot érdemel
Születési hely Felcsút
És mikor született? Államilag titkosított dokumentumban őrzött adat
Nemzetiség hun–magyar–marslakó
Foglalkozása profi labdarúgó;
jogász;
nem-közszereplő személy
vallási vezető
Speciális képességei közszerepléstől mentesség;
speciális középpályás lábtechnikák
Hobbija labdarúgás...
...és annak nézése

Orbán Gáspár marsi professzionális labdarúgó-tehetség a Videoton FC keretében. A Vidi nevelési programjában nevelkedett, különleges képességekkel megáldott tehetség. Jelenleg nyaralási teendőiből kifakadó ügyes-bajos pihenései miatt nem ér rá labdarúgói teendőit intézni, azonban nyilatkozta, hogy hamarosan visszatér a profi labdarúgáshoz – azt azonban nem árulta, el mikor.

Orbán Gáspár kilenc generációra visszavezethetően speciális cipőfűző-kötöző családból származik. A masnis cipőfűző-kötözésig a halászcsomó a cipőfűzőre való megkötéséig mindent ismer Ő és a családja.

Életpályája[szerkesztés]

Orbán Gáspár feltételezhetően 1990 és 1994 között született[1] Felcsúton, Orbán Viktor és Lévai Anikó házassági kapcsolatából. Gyerekkora nem ismert. Életét teljes titoktartás övezi, mindössze feltételezések és kiszivárgott információk alapján lehet róla képet alkotni. Egyetlen olyan fénykép készült róla, amelyen tudni lehet az életkorát. 11 éves korában apja japán szakácsa, Fudzsimoto Kendzsi fényképezte le őt. Továbbá a francia Le Figaro azóta közölt egy fotót, amelyen ő látható, állítólag 16 éves korában egy labdarúgó-edzésen.

A krónikások szerint Orbán Gáspár erős-kötésű, izmos és felettébb intelligens fiúgyermek volt születése óta. A híresztelések szerint az Orbán-dinasztia leendő családfeje lesz s a Magyar Királyság trónjának várományosa. Az ELTE joghallgatója, hogy tudja hogyan tegye el szakszerűen láb alól a politikai ellenfeleket s azon újságírókat akik közszereplőként kezelik.

A nyilvánosság előtt először az első Vidi meccsén szerepelt, ahol 5–0-ra verték a Fradit. Mivel a Fradi kapott egy ötöst – nem a naplóban! – s ebből az öt gólból 4-et Gáspár lőtt[2], ezért a további meccseken is számítottak kifinomult tehetségére. Idővel titokban az FC Barcelona és a Real Madrid is felfigyelt Gáspár labdajátékára, s le akarták igazolni. Azonban Orbán Gáspár nem engedett, mert kötötte a hűség szeretett honához. A mennyei bajnokságban 2013 és 2014 között 31 gólt és 23 gólpasszt adott csapattársainak.

A 2014-es VB-n figyelt fel rá a nagyvilág, mert kiderült róla, hogy Afrikában segíti a gyermekeket a foci elsajátításában. Önmaga azonban kerülte a médiafelhajtást, mondván az ő karitatív munkája népszerűsítése helyett segítsenek pénzügyileg és emberileg.

2016-ban az egész ország megkönnyezte, mikor bejelentette, hogy Isten hívására felhagyott a labdarugdosással, és a fiatalság lelki üdvéért fog munkálkodni szektája élén. Isten Tibi atya szónoklata közben szólította meg a fiatal tehetséget.

Egyes pletykák szerint a felcsúti stadiont hamarosan templommá alakítják. De már I. Stefan szlovák király is megmondta a "Tőke" című könyvében, hogy aki a templomban szotyizik, botütéseket érdemel. A probléma áthidalásán már dolgoznak.

Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. A pontos születési dátum nem ismert, mert állami titoktartás alatt van egészen 2179-ig.
  2. Egy jó nagy fröccsöt kapott ajándékba csapattársaitól késő este a kocsmában. A másnapi egyetemi prelekcióra bizonnyal kicsit fejfájósan toppant be.