Olvasási irányelvek

Az Unciklopédiából
Hamarosan magyarul is kiadják az Unciklopédia képregényváltozatát.

Először is arra kérünk, figyelj arra személyre, aki felolvassa neked ezt a szócikket.

Mi értékeljük, hogy döntő elhatározásra jutottál, és megjutalmazod a szemeid, és azt ami a két füled között van az Unciklopédia[1] gondolatébresztő tartalmával.[2]

Irányelvek[szerkesztés]

  • Látsz mindenféle fekete pacákat, amik úgy néznek ki, mint a girbegurba szempillák. [3] Ezek a betűk.
  • A betűk ügyesen csoportosítva szótagokat, és szavakat alkotnak. Hogyan történik ez a varázslat?
  • Lassan mozgasd a szemeidet balról-jobbra, de vigyázz, egy időre állj meg, mert ha teljesen körbemennek a fejeden, borzasztó hamar elszédülsz, és az senkinek sem lenne jó, ugye?[4]
  • A szavak mondatokat alkotnak. Meglepő lehet számodra, de néha van értelmük.[5]
  • Az értelmes mondatok néha humort tartalmaznak. Ezt fel is kell ismerni, ami nagyon nehéz ugrás.[6]
  • A humort érteni kell. Ehhez elengedhetetlen a humorérzék. Ha azt gondolod az itteni cikkek azért íródtak, hogy személyedben, meggyőződésedben téged sértsenek, akkor nagyon el vagy tájolva. Ezek a szócikkek azért íródtak, hogy mosolyt csaljanak az arcodra.
  • Most már készen állsz az olvasásra. [7]

Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Azt is tudjuk, hogy utálod a könyveket,a matekot, és a kémiát (vagyis máris mehetsz a tampontévébe dolgozni), és az enciklopédiákról csak annyit tudsz, hogy nagyon tudnak fájni, ha ráejted őket a lábadra.
  2. Tedd le azt a kisbaltád öreg, még ha nem is érted a viccet.
  3. Plázacicáknak: A szemöldök és a szempilla a szem környékén és a homlok alján (tudjátok, ami kicsit előre és fent van a fülbevalóitoktól) volt megtalálható néhány elfajzott divatbarbár egyednél.
  4. Ha lázadó alkat vagy, megpróbálkozhatsz a jobbról balra történő olvasással, de ez szerfelett ritkán hoz eredményt. Tegyünk egy próbát: Kék. Na, hogy ment?
  5. Ha nem magániskolában tanulsz, akkor olvasási tanulmányaidat csak annyiban finanszírozza az állam, hogy biztonságosan felismerd a nagy pártok nevét, és képes legyél egy tetszetős X-et húzni egy körbe, urambocsá' egy négyzetbe.
  6. Elfáradtál? Még egy kis banánt?
  7. Vagy nem. Nem ígértük meg a lehetetlent.
Gorillatrans.gif Hogyan csináld? 
Ez a szócikk része az Unciklopédia Csináld magad! sorozatának. Nézd meg a többi tanácsunkat is!
Nem fogod megbánni!