Ne olvassá má oszt szavazz rendesön

Az Unciklopédiából

A Ne olvassá má oszt szavazz rendesön! – egy magyar nyelvű Wikipédia-oldal törlési vitájának rezüméje.

A Ne olvassá má egy két csillagos szállóige, amelynek alapja egy hangfelvétel, amelyen a be nem mutatkozó anyuka óvja magát a magas villanyszámlától, amely annak következtében fenyeget, hogy a gyerök - mihaszna betűfaló - még este, lámpánál is olvas. A szállóige még nem került fel több médiamegosztó honlapra, de holnap felküldöm, és így várhatóan a Sclerosis rádió is műsorára tűzi és hip-hopp, meg is fog rövidesen jelenni a magyar Wikipédián is, mint a társadalmat jópofán jellemző szállóige, meg aztán jól le is lehet az ilyeneket mosolyogni.

Az olyan ellenséges beállítások, miszerint a Wikipédián éppen az olvasó emeberen derülnek a legjobban (netmoly, netkukac, betűt tüsszent stb.), aljas rágalom, mindaddig, míg valamelyik kereskedelmi csatorna fel nem kapja - azután jöhetnek a pólók, a csecsebecsék, a humoros figurák - pl. paraszt figura kiveszi a vérentelektüel kezéből a könyvet és rátapos, stb.

A szavazz rendesön egy régi admin káromkodás, népies mázzal leöntve. Lényege: aki nem találja rém humorosnak a „Ne olvassá má”-t, annak a szavazata csak akkor számít, ha legalább 18 forrással alátámasztja, miért nem olyan csodálatos, ha ilyen szócikkek készülnek.

Intés az őrzőkhöz[szerkesztés]

Ne feledd, hogy a Wikipédiában minden csak előnézet, a munkád hiába van elmentve!

Külső hivatkozások[szerkesztés]