Mit mondhatott Nicolas Anelka Raymond Domenechnek?

Az Unciklopédiából
Akció! Már csak néhány napig!

„Ott állt a lány. Tán ez talány?”

~ Városi folklór
Domenech

Mit mondhatott Nicolas Anelka Raymond Domenechnek?

Ez a kérdés ma milliók képzeletét foglalkoztatja, szerte a világon, hála annak, hogy állítólag a Chelsea megkérte Anelkát, ne árulja el a VB végéig, mit is mondott Domenechnek.
A dolog ettől a Bermuda háromszöghöz hasonló talánnyá fejlődött.
Mégis, vajh mit mondhatott ez a valszeg enciklopédikus műveltségű drága ember - annak a másiknak?
És hogyhogy nem tudhatjuk meg itt és most?
Hol vagyunk már attól a régi talánytól, hogy vajh mit mondhatott Materazzi Zidane-nak az emlékezetes mellbe fejelés előtt? Erről a régi talányról már lehúzták az összes bőrt. Valaki megírta egy könyvben, hogy szerzője szerint mit, mégpedig több tucat oldalon. Elengedte a fantáziáját, azután szedte a zsozsót, mint a cseles italautomata ("italt nem teszünk bele, csak elrontjuk a pénzt visszadó gépezetet" – magyarázta a tapasztalt feltöltő a tejfeles szájú kezdőnek a pesti utcán.)
Na, ettől el is ment a kedvem attól, hogy én is ezt találgassam. Találgassa a franc(e soir)!
Domenech - láthatóan - szintén benne van ebben az üzletben. Ő se mondja el.
Anelka pedig talán máris elmondta Sarko elnöknek (aki mindig magyar származású, ha büszkék vagyunk rá, de rögtön francia, ha kiderül, hogy szoknyapecérséggel vádolja a sajtó). Vagyis ez a Sarko már tud valamit!
Bízom benne, hogy Anelkának jó testőrei vannak és nem lesznek képesek azok az alávalók elrabolni a sztárt, hogy ki-kínvallassák belőle, vajh mit mondott. Pedig akkor videókat is küldözgethetnének, mint az Oszama-bin-Laden, hogy a sztár micsoda veszélynek van általuk kitéve - sajnáljátok e drága embert, ti szívtelen irigyek!
Tehát ez a talány tartósnak ígérkezik, sokáig bizonytalanságban tart minket. Sokkal tovább, mint holmi belterjes köztársasági elnök-választás. Ma megmondjuk, ki lesz az, holnap megszavazzuk.
Magyarország ismét példát mutat. Ez lesz a végzete a talányoknak, egy perc alatt.