Másoddiplomás képzés alkalmazott brüsszelógia-irakológia szakon

Az Unciklopédiából
Karunk uniformisa mindenben megfelel a szigorú vallási követelményeknek.

Bevezető[szerkesztés]

Célunk olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett szaktudást eredeti szakmájukban [1] hatékonyan képesek alkalmazni a nemzetgazdasági vagy egyéni érdekek érvényesítésére.

Alapozó tárgyak[szerkesztés]

Árokásás (gyakorlati jegy), betonozás (gyakorlati jegy), filozófia, politikatörténet, munkaszervezés, nyálvitel és pénzügy, diktatúrológia, munkavédelem, labor.

Szaktárgyak[szerkesztés]

Alkalmazott túszejtés, HR-kapcsolatok [2]korrupció, idióta törvény kitalálás (szigorlat), hacking, hírszerzés, lobbizás, üzleti kémkedés., közelharc, arcátlan hazudozás, tömegoszlatás autóbombával.

Lehetőségek[szerkesztés]

Több nálunk (ki)végzett hallgató is sikeresen elhelyezkedett Brüsszelben, Londonban,.[3] és más világvárosokban.[4]

Oktatási specialitásaink, avagy miért válassz minket[szerkesztés]

 • Vendégoktatókkal dolgozunk:[5] [6]Természetesen nincs jegyzet, csak azt fogadjuk el vizsgán, amit a tanár mondott. Volna.[7]
 • Weben közölt feladatok: A tantárgy házi feladatát emigráns oktatóink honlapjáról kell letöltened. [8] A feladatot emailben kell elküldened az oktatónak, aki ha válaszol, vírusos levélben nyugtázza.[9]
 • Nincs diszkrimináció: a levelezős hallgatókkal is a nappalisok tesztjeit íratjuk, függetlenül attól, hogy teljesen más a tananyaguk.[10]
 • Elektronikus tananyagok és vizsgajelentkezés: az egyetemi intraneten hozzáférhetnek hallgatóink a vizsgajelentkezési szoftverhez, korszerű e-Learning tananyagainkhoz. [11]
 • Villámoktatás: Az egynapos konzultáción leadott anyagból a konzultáció végén azonnal vizsgáztatunk. Például a hét órából négyet azzal töltünk, hogy elmagyarázzuk az email szó jelentését. Két és fél óra jut a 25 példából álló feladatsor önálló elvégzésére. Fél óra jut a vizsgafeladat elvégzésére, ebből 12 perc alatt meg kell tanulni a teljes VB scriptnyelvet, 15 perc a hibás egerű, billentyűzetű, merevlemezű, és hibásan telepített szoftverű számítógépek [12] közül az egyetlen épkézláb gép kiszűrésére fordítható. Marad három perc. Azaz másfél, mert amíg beszéltem, már ketyegett az óra.
 • Hatékony írásbeli számonkérés: 40 perc áll rendelkezésre. A teszteket 25 perc alatt osztjuk ki, az óra az első teszt kiosztásától indul.[13] Ülésrend: A kiegészítősök ülnek minden második sorba. Minden harmadik sor kimarad. Minden hallgató mindkét oldalán kimarad egy-egy hely. Kiegészítős mellé csak nappalis ülhet, ha páratlan sorban ül. Ha páros sorban ül, csak levelezős ülhet mellé. [14]
 • Piacképes szakdolgozatok: [15] csak olyan tantárgyakból írhatsz szakdolgozatot, amit nem tanultál. [16]
 • Segítőkész konzulensek: Szakdolgozatod megírásában mindig rendelkezésre áll majd konzulensed. [17] Előfordulhat, hogy konzulensed otthagyja egyetemünket[18], vagy letartóztatják. Ha rendszesen zaklatod telefonon, talán válaszol.[19] Naponta át kell majd javítanod mind a 220 oldalt. Másnap a javításokat vissza kell vonnod.[20]
 • Rugalmas vizsgabeosztás: A hallgatók számánál 25%-al kevesebb vizsgahelyet írunk ki. [21]

Tandíj[szerkesztés]

380 000 Ft/félév [22][23]

Nyelvi követelmények[szerkesztés]

 • Irakológia szakon: Arab nyelvű kémiai feliratok helyes értelmezése
 • Brüsszelógia szakon: Középfokú anális nyelvtudás.

Pluszpontok[szerkesztés]

 • Terhes :+2 pont
 • Másokat ejtett teherbe: +6 pont.
 • Kisebbségi: +12 pont
 • Irakban üldözött kisebbségi: +30 pont
 • Határon túli: +1200 pont

Bsc képzés eredményeinek beszámítása[szerkesztés]

Elvileg bárki jelentkezhet, bármely szakterületről. [24]

Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
 1. Ez jelzi azt, hogy ez a képzés sem ad igazi szakmát, dögölj csak meg az eredeti munkahelyeden.
 2. Túsztárgyalók leszedése. Gépfegyverrel.
 3. Persze, pizzafutárként ….
 4. Pécs, Miskolc
 5. Mindig váltogatjuk azokat, akiket a CIA lefülelt és kiiktatott az élet nagy körforgásából.
 6. Ez azt is jelenti, hogy havazás esetén esetleg elakadnak az erdélyi hágókban és nem jönnek el előadást tartani.
 7. Szerezd meg. Elvégre a hírszerzés vizsga gyakorlati jegyes!
 8. Ez olyan jól el van rejtve, hogy még maga Kevin Mitnick (Az az állítólagos hackerkirály akit néhány újságíró bepalizott.) is sírva fakadna.
 9. Aztán másfél évre eltűnik.
 10. Kiscsávó, a tandíjad már nálunk van, mi már nem bukhatunk. Ellentétben veled…
 11. Feltéve, hogy sikerül feltörnöd a rendszert. A hackervizsgán csak akkor kaphatsz gyakorlati jegyet, ha sikerül az összes többi tantárgyban javítanod. Mármint a vizsgaeredmény-adatbázisban.
 12. Oktatási intézményünk egyedülálló számítógépparkkal rendelkezik. Eredeti Commodore- 56 gépek Kindows 0.0.1. bétával!
 13. Majd megtanulod, hogy a jó helyezkedés nálunk gyakorlati tárgy.
 14. Ha sikerül kitalálnod elsőre, hová a francba is kell ülnöd, már hármasról indulsz.
 15. Ha sikerül venned egyet a feketepiacon, akkor az már eleve piacképes volt, nemde?
 16. Másik szak vagy képzés anyaga. Egy másik országban.
 17. Feltéve, hogy jól működik az a GPS-nyomkövető, amit a brassói aprópecsenyéjébe csempésztél.
 18. Persze téged is.
 19. A „majd emailben válaszolok” kifejezés nem több városi legendánál. Lásd Mythbusters
 20. Hát ki a fene mondta magának ezt a hülyeséget?
 21. Győzzön az erősebb. Feliratkozás és bunyó a tanszék előtti folyosón. A videokamera eredményeit értékeljük és beleszámítjuk a közelharc szigorlatba.
 22. Mondom te gyaur, hogy kápé!
 23. Természetesen ilyet nem köthetünk ki, de azért megjegyezzük, hogy oktatóink nagyon örülnének egy-egy drágább ajándékkosárnak vizsga előtt. Persze te tudod... Ha könyvelő lennél, már eleve a véredben lenne a vesztegetés művészete.
 24. A kreditpontokat úgy állítottuk össze, hogy törvényesnek tűnjön, de persze csak akkor lesz elég pontod, ha nálunk végeztél.