Kezdőlap

Az Unciklopédiából

Üldözünk Üdvözlünk az Unciklopédiában,

a tartalommentes enciklopédiában, amit hozzád hasonló alakok szerkesztenek
kivéve
ha a szerver leáll, mert akkor senki sem szerkeszthet itt semmit,
ha demokratikusan kitiltanak vandál cselekedeteidet jutalmazva,
ha nem ismered a betűket,
ha nem tudsz az űrlények nyelvén, vagyis magyarul,
ha 12 éven aluli vagy, mert csak szülői felügyelet mellett nézhetsz bármilyen képernyőt.

Guglikeresés, ha nem tudsz kicsit fel és balra nézni · Segítség · Irányelvek · Etikett · Tudtad-e, hogy... · Szavazások

A–Z index

Arc poética

Az Unciklopédia egy szabad szerkesztésű, nyílt tartalmú, önkényes közösség által fejlesztett tréfás lexikon, amit ráérős emberek írnak.
Te is hozzájárulhatsz a magyar agy fonák lehetőségeinek kiaknázásához!

»Lelkiismeretes humorista humorban nem ismer tréfát.«Karinthy Frigyes
Homokozni kéretik a Homokozóban. Ott lehet próbálkozni, ügyeskedni, okoskodni, butáskodni.

Továbbá: fecsegni, csevegni a kocsmaasztal mellett mindig lehet.

A friss újság itt van: Hírharsona. Kedvenc képeinket is megtalálod.

Facebook icon.png Unciklopédia Facebook Facebook icon.png

1 681 szócikkélményünk van magyar nyelven.

Ízelítő abból, amit idebent találsz

A nap idézete

Mai duma:

„A vadászatnak, mint sportnak a vonzereje szinte teljesen attól függ, hogy a puska melyik végén helyezkedünk el.”

~ P.G. Wodehouse

A nap győztes képe: valamelyik az alábbiak közül


Tojasfestes-maskepp.png
Tojásfestés, modern művészet,
húsvét, most locsolj, hestegelés.
Bigbunny.png
Képen kívül: ül a fűben.
Nyuszi, talán beteg vagy?


Friss cikkek

Boldogsági JogokIngyombingyomLétező‎TurulizmusMohammed Mohammed‎VegetarianizmusÚj barázdát szánt az ekézésAngélaBerlin felé, félútonAz utolsó barackmag‎

Itt bogarászhatsz a többi friss cikk közöttKörözött cikkekÁrva cikkekNa ezeket megírhatod, mert mi lusták voltunk..

Időjáratlan jelentés

Magymet1.png
Felhős.png
Felhős.png
Tudja-a-feneidő.png
Tudja-a-feneidő.png
Nagyonnap.png
700°C
680°C
22°C

Várható időjárás:

Szórványos zápor és vérzivatar.

Uralkodó felhőzet:

Humusz maximus

Felcsút időjárása:

Enyhe szellő, néhol istván, de intézkedünk a felelős meteorológus megfenyítéséről.

Népi megfigyelés:

Ha ősszel a vadlovak W alakban repülnek, esni fognak az autóárak.


Budapest

Látta-e már Budapestet éjjel? (Mármint áramszünet idején?)

BudapestMagyarország külterülete, és fővárosa a tizenötödik századtól 2009-ig; mikoris – népszavazással – ezt a rangot Sálgaotarjaannak adták át. Ám a népszavazás érvénytelen volt, így Butapest maradt a főváros. Kevesek előtt ismeretes, hogy Budapest sok más országnak is fővárosa. Így például Törökországé.(Charlize Theronnak hála, sikerült végre visszavágnunk az évszázados török uralomért).

Budapest egy nagyon furcsa város

Keményen elbánnak a tilosban parkolókkal.

Budapest egy nagyon furcsa város. Van például egy tere, aminek négy neve van: Károly körút, Madách Imre tér, Deák Ferenc tér, Erzsébet tér. Pedig ez a tér igazából: egy utca. Naponta arra jár 30 000 búbánatos ember, 60 000 méla turista, tucatnyi alkesz (ugyanennyi felkesszel) – füves (fűnyíróval), a 6-os, és a 9-es busz, a 47-es, a 49-es villamos, az 1-es, 2-es, 3-as, 4-es metró, és egy T34-es tank.

Budapest testvérvárosa Bucarest (Banglades). Budapest havervárosa Budapest (USA).

Budapest egy nagyon furcsa város. Van például a közepén egy folyó, föl és alá folyik, fecseg a felszíne, hallgat a mélye. Pedig mi mindenről beszélhetne... De csak (néha) hord hullámain dinnyehéjakat. Különös metropolisz az, ahol még a közönséges szemetelés is költőien „meg van írva”…

Budapest egy nagyon furcsa város. Ott a graffitisek kisiklatják a villamosokat stócnyi összekötött újsággal, hogy összefirkálhassák.

Budapest – furcsa város. A világ közepe (nem számítva most Miskolcot).

A törökök aztán építettek minaretet, hogy tudják honnan megcsodálni a szép panorámát. (Ellentétben Péccsel, ahol ugye más okokból építették.) Meg építettek fürdőt is a várhoz közel, biztos az utókorra gondolva, hogy nekik már legyen hol felfrissíteniük magukat, ha nagyon megizzadnak ostrom közben, mert az fárasztó egy dolog, ágyúgolyók elől kell félreugrálni meg ilyesmi. A fürdő állítólag feltárás alatt áll, de iszonyat lassan haladnak vele, szerintem ezt valamikor a 3800-as években fogják befejezni a körülötte elterülő 21. századi város feltárásával együtt. Budapest egy nagyon átlagos város. A hét legtöbb napján – hétköznapi, ideértve minden vasár-, csütör-, és ünnepnapot.

Persze a professzionálisan hülyék ellen nem lehet védekezni.

A kátyú és a kutya... egy főre eső mennyiségének világrekordját magáénak tudható várost valamikor a 60-as, 70-es években építették a szovjet kolhozok mintájára a munka hősei 40 vödör sóderből és 270 000 panelelemből, energiatakarékosságból.

A városban jelentős (Állományuk ritkítását egy magyar-román államközi egyezmény alapján már megkezdte egy kisebb bevetési egység a Blahán). adhatokegyet (régies nevén szórólap-osztogató) kisebbség él, elsősorban a metró aluljáróiban, illetve azok ki- és bejáratainál, vagyis ott, ahová a peronőrök keze már nem ér el.

Budapesten található még továbbá néhány gyorsétterem és egy halászbástya is a turisták nem kicsiny megörvendeztetése érdekében. A Halászbástyán (Ez az épület természetesen egy borzalmas giccs. Legalábbis azon építészek és építészkritikusok szerint, akik a New Nemzeti Színházat, a Rendőrpalotát, vagy a többi, szigorúan lecsupaszított, puritán vonalvezetésű acélüvegcsodát odarémálmodták Budapestre). ugyan ma már egy halászt (Ellentétben a sporthorgászokkal). sem látni. Nem tudni, ennek az-e az oka, hogy azok a halászok, akik elég idióták voltak ahhoz, hogy egy teljesen száraz hegytetőn álló bástyában próbáljanak halat fogni, hamarosan és megérdemelten éhenhaltak, vagy pedig az, hogy az Önkormányzat fizetőssé tette a látogatását (először csak az egyik, majd rendre az összes bástyáét), ezt aztán csak tényleg a legidiótább halászok vállalják, akiknek már annyi eszük sincs, hogy eltaláljanak ide, tehát el sem jönnek. Turisták még vannak, de nekik meg senki sem tudja elmagyarázni, hogy a halászbástyában halászniuk kellene, mert a magyarok nem tudnak idegen nyelveket. Igaz, az idegenek sem tudnak magyar nyelveket, így aztán kvitteknek tekinthetik egymást.

A Mátyásról elnevezett, szép méretű templom ugyancsak kedves emlékek ébresztője a keletnémet Karlokban és Jürgenekben, emellett távolabbi országok világutazói is meglátogatják a település messze földön híres és takaros nevezetességeit. A kutyagumi-ráció optimalizálásáról parkőrök gondoskodnak.

A település kitörölhetetlen emlékű főpolgármesterrel rendelkezik, a politikai élet ennek köszönhetően igen aktív és látványos.

Budapest vibráló kulturális élettel büszkélkedhet, amihez viszonyítva csupán a kocsmák számában - ezzel párhuzamban: az utcákon vergődő szerencsétlen alkoholistákéban - tud szebb eredményeket felmutatni a város. Kábítószerhez szinte bármelyik utcasarkon hozzá lehet jutni.

Jól jellemzi még a várost a metró, a villamos, és a hotdog-árus(Ezzel próbálunk finoman célozni a kínai éttermek választékára). jelenléte, de van még útjelző lámpa is, illetve Budán él a píz.

Budapest ad otthont egy csomó ritka és különös állatfajnak. Ezek közé tartozik a Szuzuki Swift-járművezető, a BKV-ellenőr, lopakodó kombínó (Combinus invisibilus), valamint az egyre népesebb parkolóőr-populáció.

Gyorsan mozgó képekA nap városa

Pécs: az egy főre jutó sötétség fővárosa. A Hogyan ne csináljuk négyes metrót 400 milliárdból? projekt pécsi származású szellemi atyja az EKF 2010 látványos sikere után kapta meg kinevezését. Az említett rendezvény a török megszállás óta első ízben kapta szárnyra a kicsiny bűnözőparadicsom nevét. Panama például elsőként fogadta be tiszteletbeli városának a kazamaták és a napi rendszerességgel bekövetkező gázrobbanások szülőföldjét.


A nap celebdíjazottja és a díj indoklása

A Haschburg-család. Az EU végvidékfejlesztési keretéből finanszírozott „Hajdan vár állott, most kőhalom” projekt keretében végváraink módszeres levegőbe röpítésével megóvták hazánkat eme műemlékek fenntartásával járó óriási költségektől, és a várakat meglátogatók hadától. Köszönjük! Köszönjük Ausztria!


Légből kapott híreink

2015. december 1.

Az MTI által közzétett mai négyötödös parlamenti döntés szerint a hetek ezentúl nyolc (=8) naposak lesznek, és minden második napnak vasárnap lesz a neve. A hónapok napszáma emiatt még összevissza változik, addig, amig valaki ki nem számítja végre azt, hogy mi mennyi? Ezeken a vasárnapokon minden üzlet és kupleráj zárva tart, ideértve a köztelevízió összes létező és rövidesen induló csatornáját is. Ezeken a napokon a Duna visszafelé köteles folyni, részben öntisztulás, részben a Fekete erdő átmosása céljából. Előzetes információk szerint az Európai Unió vizslatja a döntést, ami azonban tőlük függetlenül mindenkor érvényes. A világgazdasági trendet szem előtt tartva duplájára emeljük a susulyka- és galócatermelést – tette hozzá a mezőgazdasági- és környezetszennyezési miniszter.

Itt a Hobbit 4!
"Gyerekkori álmom vált valóra" – nyilatkozta az újhullámos-hajú rendező, aki nemrég forgatócsoportjával Új-Zélandon járt, és helyszínt keresett a Hobbit folytásához. A magyar színészeket felvonultató produkció alacsony főszereplője, aki Bilbót formázná meg, a félpályás útlezárások és tüntetések miatt sajnos lekéste a gépet.
Smaugriadó Tóvárosban!
A szálló por, pernye és hamu koncentrációja elérte az egészségügyi határértéket! Mindezek mellett a szabadban tartózkodók időszakos hőhullámokra is panaszkodhatnak. Persze nem túl sokáig...
Ismeretlenek meghekkelték a balatoni halsütőket!
Szerdáról keddre virradóra számos halsütödés arra eszmélt, hogy teljes médiahekk készlete eltűnt, és valakik keszegre, süllőre és pontyra cserélték valamennyi tengeri halukat.
A vendéglátósok már attól rettegnek, hogy a félbevágott virslit tartalmazó hot-dogba lelketlen vandálok akár egész virslit csempészhetnek, vagy a buborékmentes csapvíz helyére is ásványviz kerül a palackokba.
Kisebb baki a közvetítésen
Ezúton kér elnézést a királyi tv stábja mind a tíz nézője közül attól a háromtól, aki észrevette, hogy a tavalyi tűzijátékot közvetítették.
Sikeres szimuláció!
Elgázolt egy szerelőt a Sahara Air Force India F1 (huszár lép A8-ra) Team Carmageddon szimulátoros részlegén dolgozó James Rossiter a csapat tesztjén.
A brit tesztpilóta a bokszutcában kiütéssel ütötte el a szerelőt, aki nagyot esett, de szerencsére komoly sérülés nélkül megúszta az balesetet. Megvizsgálták az orvosi szobában, ahol azonnal kiderült, hogy nincs komoly baj és a szerelő folytatni tudja a munkát.
Sőt, már repülés közben letörölte a szélvédőt és frissítőt adott a pilótának.
Az indiai csapat az esetet követően rövid időre leállt a teszteléssel. A balesetben csak az autó és a szerelő orkkúpja sérült meg.
Bojkottálja a magyar sajtófotósok többsége az eLéGTél csütörtöki főpróbáját.
...aztán pénteki és szombati koncertjét is, mivel a zenekar olyan szerződést akart aláíratni a sajtó képviselőivel, amely alapján lemondanak vagyonuk és képeik jelentős részéről.
Külföldön még a sztárok is gyakran íratnak alá szerződéseket a fotósokkal a koncerteken készült képek felhasználásáról, de még a kifejezetten hisztis Lady Gaga és menedzsmentje sem akarta azt, amit Búcsúkoncertek zenekara: hogy a fotósok küldjenek át minden a koncerten készült képet a zenekar menedzsmentjének, amiből aztán száztíz képet kiválasztanak, hogy ingyen felhasználhassák a reklámjaikhoz (szeresd Pocakot!) és egyéb kiadványaikhoz, kivéve a Creative Commonst...
Az eLéGTél emellett fenntartja magának a jogot, hogy bármely kép felhasználását, akár utólag is megtiltsák, ha a kép szerintük sérti a személyiségi jogaikat. Vagyis akár a cikk megjelenése után is levetethetnek egy képet az internetről, ha ők is rájönnek, hogy szokás szerint sz@rul néznek ki a fotón.
Mindettől nem az eLéGTél lesz szegényebb, csak a világkáoszháló.
Lapzárta után érkezett, hogy a sajtó után a rajongók és a Zenekar is bojkottálja a Koncertet. Inkább a Dalt nézik, ahol talán énekelnek is, nem csupán valami dörmögést adnak.
Richárd király, angol király, vágtat fakó parkolóján
2013. február 4-én brit kutatók bejelentették: a DNS-vizsgálatok igazolták, hogy a tavaly szeptemberben egy parkoló alatt talált csontváz III. Richárd angol királyé, aki elkótyavetyélte volna országát egy lóért. Meg is verte ezért az Isten. (Meg egy kisebb Tudor-párti különítmény). A leicesteri önkormányzat egy parkolójában egy középkori ferences kolostor, a Greyfriars maradványaira bukkantak. Bár a király sírjának otthont adó templom eredeti helyét nem tudták meghatározni, mert a történelem folyamán ide-oda mászkált, de az hétszentség, hogy a csatában elesett III. Richárdé a csontkollekció, ugyanis fekete-fehéren oda is volt írva, bár óangol nyelven, amit már senki sem ért. Na, ezért volt szükséges a DNS-vizsgálat, ahol közel nyolcvan százalékos valószínűséggel megállították, hogy a parkolásért cirka 550 éve nem fizető személy Richárd. Ugyanakkor továbbra is húsz százalék az esély arra, hogy megtalálták Petőfi von Barguzint.
Először használta lézerét a marsjáró!
A Curiosity rover augusztus 19-én próbálta ki először a lézerét, amelynek segítségével elemezheti a kőzetek összetételét. A kísérlet sikeres volt, bár az eredményekről később számolnak csak be. "
A célzás még nem volt tökéletes, mert először a Mars Reconnaissance Orbitert szedte le vele az égről, ugyanakkor egy másik, egyelőre nem azonosított űrszonda felvette vele a harcot és viszonozta a baráti tüzet. A Curiosity egy beomlott lávabarlangban húzta meg magát, hazatelefonált és azonnali légi támogatást kért, amely számítások szerint akár három-négy éven belül meg is érkezhet.
Ha kell, minden választópolgár odaveszik, de mi akkor is kitartunk!
Gyorsnaszád süllyedt el a Dunán!
A jármű egy héttel ezelőtt indult, szomáliai kalózok jutottak a fedélzetére, a kapitányt a vízbe szórták, majd a járművet kifosztva azt a Parlament épületének vezették. Átszáguldva az épületen és a túloldalon kijutva annyira letarolták a József Attila, a Károlyi és a Kossuth szobrot, hogy azokat haladéktalanul el kellett távolítani.
A gyors reagálású zombifogó kommandó a külföldi forgatócsoporttól zsákmányolt fegyverekkel meghátrálásra kényszerítette a gaz(dasági) támadókat, akik újfent a Dunába vetették hajójukat, majd Esztergomnak ütközve elsüllyedtek.
Ismét fegyvercsempészeket fogtak el!
Szakemberek lerohantak egy külföldi forgatócsoportot és Jedi fénykardokat foglaltak le. Rögtönzött sajtótájékoztatón a kelléket teljesen működőképessé tették. Elmondták, hogy a fizika törvényeinek felülírásával ezt bárki megtehette volna!
A forgatás helyszínén AT-AT lépegetőket és egy csillagrombolót is találtak!
Még valaki ezekhez is hoz egy akkumulátort és elkezd randalírozni vele Kossuth téren, urambocsá lebontja a kiállítás-kordont!
Köveket, botokat és acélt koboztak el egy külföldi felforgatócsoporttól!
A sajtótájékoztatón a rendőrségi szakemberek bemutatták, hogy az eszközök nagyon könnyen éles fegyverré alakíthatók, amit be is mutattak.
Összeszereltek nyolc kőbaltát, kovácsoltak egy szamurájkardot, megalkottak egy működő ágyút, valamint két katapultot.
Megoldatlan ügyek irodája nyílt Dzsámifalván!
Az iroda elképesztő sikereket ért el!
Eddig kiderítették ki ölte meg Kennedyt; beszéltek mindhárom idegen túlélővel, így fényt derítettek a Rosswell incidens részleteire, felszínre hozták Atlantiszt, pontosították a 2012-es maja jövendöléseket, megtalálták Elvist és a frigyládát.
Kissé feszített hetünk volt, de nem pihenhetünk. - nyilatkozta egy nevét eltakarni kívánó tudományos munkatárs - Jövő hétre be van táblázva az üreges föld elmélete, találkozónk lesz Loch Ness szörnyének sajtósával, és a tervek szerint megtaláljuk a Kheopsz piramis titkos kamráit.


A mai napon történé vala...

december 1.

I.e 79: Kitör a Vezúv. Bush elhárítja a felelősséget.

897: Az első sikeres tévészékház foglalás. A magyarok bejövetele.


912: A vizigótok sikeres hadjáratot folytatnak le a fejtetvek ellen.


1618: A harmincéves háború egyik legnagyobb csatája: Chuck Norrisnak migrénje volt. Rengeteg a halott. Túlélők nincsenek.


2002: Miskolcról ellopják az ötvenedik köztéri szobrot. A helyi színesfémkereskedők családias ünnepségen mondanak köszönetet az alkotóknak.


2004: Megszületik Budapesten az ötszázezredik kátyú. A szerencsés autós új futóművet kap.


2007: Letartóztatnak egy valóságshow szereplőt drogfogyasztás vétsége miatt.


2014: DiCaprio még mindig nem kap Oscar-t.


Unciklorészvények és árfolyamok

Uncirészvény


Ma egy Unciklopédia részvény 1 fabatkát ér.

Vásárolj Te is Unciklopédia részvényt! Támogasd szerkesztőink szociális nyaralását a Bahamákon! Nincs kockázat, nincs átverés! Nincs kamat, és nincs tőkevisszafizetés! Nem kell aggódnod az árfolyamkockázat, a kamatadó, és pénzed értékvesztése miatt!

Fektess be nálunk, mert mi tudjuk mit csináljunk a pénzeddel!

(x) (LeFizetett hirdetés. Mi korruptak vagyunk, és büszkén vállaljuk is. Hát Te?)

Uncigazdasági híreink


A tej literenkénti ára: 0.996 €
A kenyér kilója: 1.085 €
A benzin literenkénti ára: 1.878 €
Ennyit ér a bőröd: 10.518 €
A lopott réz kilónkénti átvételi ára: 0.174 €
Egy parkolócédula ára a feketepiacon: 0.714 €

Szolgálunk és séfünk mai ajánlata

Szerkesztőink és olvasóink igen jutányos áron juthatnak hozzá reform-éttermünk és bizottságunk által, az IMF támogatásával összeállított eredeti magyaros ételekhez, amelyek az egészséges és olcsó táplálkozás minden követelményének eleget tesznek. Éttermünk mai ajánlata:

Torokmandulatorta

Díjazottjaink

Medal.gif
Nincsenek.

Akik voltak, azokat irigységből elástuk.

Ha sokat kérdezel, azt is megtudhatod, hová...

Ha bátor vagy, megírhatod a díjnyertest, aztán learatjuk a babért.

Vagy téged. Attól függ milyen gyorsan szaladsz.

Az Unciklopédiát már számos nyelvre lefordították.

Hikipedia.png
Nonciclopedia.png
Wiki-da.png
Ανεγκυκλοπαίδεια-wiki.png
HeLogo.ink.JPG
Keinziklopdie logo.png
Valenciclopedia-wiki.png
Uncyclopedia
English
Uncyclopedia.de
Deutsch
Hatsiklopedia
Malagasy
Ikkepedia
Norsk/Nynorsk‬
Spademanns Leksikon
Dansk
Psyklopedin
Svenska
Oncyclopedie
Nederlands‬
Unsaiklopedia
Gothic‬
Desciclopédia
Português
Désencyclopédie
Français
Nonciclopedia
Italiano
Inciclopedia
Español
Valenciclopèdia
Valencian
Necyclopædia
Latina‬
Nunyepedia
Asturianu
Nonsensopedia
Polski
Hikipedia
Suomi
Абсурдопедия
Русский
Necyklopedie
A CzechBook
Neciklopedija
Српски
Necyklopedia
Slovenčina
Juokopedija
Lietuvių
Absurdipēdijā
Latviešu
Oxypedia
Български
Ebatsüklopeedia
Eesti
Butalopedija
Slovenščina
Neciklopedija
Bosanski
Neciklopediju
Hrvatski
アンサイクロペディア
日本語
偽基百科
正體中文
伪基百科
简化字
ไร้สาระนุกรม
ไทย
백괴사전
한국어
Eincyclopedia
עברית
لاويكيبيديا
العربية
اونسایکلوپدیا
فارسی (Persian·Farsi)
Keinziklopedie
יידיש
Інциклопедія
Українська
Kengencyclopedia
Lëtzebuergesch
Φρικηπαίδεια
Ελληνικά
Yansiklopedi
Türkçe
Neciklopedio
Esperanto
Tolololpedia
Bahasa Indonesia
Ha eddig jó volt a szemed, most elrontjuk...

Apróbetűs rész – hogy is maradhatna ki ...

Unciklopédia Véglényfelhasználói Szerződés

Bevezetés

Üzleti tervünkben megjelölt alapvető feladatunknak tekintjük az internet – vagy ami ugyanaz, az emberiség – összesített relatív hülyeségi együtthatójának növelését, részint az emberiség összhülyeségének összegyűjtésével, részint ennek önálló produkciók keretében történő gyarapításával. Könnyű és kellemes feladatunk teljesítése alapján az Unciklopédia kiemelten közhasznú tevékenységet végző szervezetnek minősül, ami mentesít minket mindenfajta felelősség alól.

1. avagy főczikkely

Az Unciklopédia Produkciós-és Szervezőiroda Korlátolt, Felelőtlen és Részvétlen-Társaság (a továbbiakban: UPSZ) szent és sérthetetlen, a világon semmiért nem vállal felelősséget.

2. czikkely

Az UPSZ a feltöltött képek, szövegek jogtisztaságáért sem vállal felelősséget! Ha gondod van egy kép, szöveg jogtisztaságával (vagy bármi más búbánatod van), keresd az adminisztrátort: majd ő, elviszi a balhét (vagy megsimogatja a fejedet).

3. czikkely

Az Unciklopédia szerkesztősége nem vállal felelősséget azért, ha a lexikonban foglalt információk komolyan vételéből bárkinek bármi kára származik. Amennyiben megeszed és beveszed, hogy a cián egy finom izraeli édesség, és – ami remélhetőleg bekövetkezik, ha ilyen ökör vagy – az elfogyasztása viszavonhatatlan fogyatkozást okoz életedben, vagyonodban, testi épségedben (a szellemi épségedet, azt inkább hagyjuk ...); akkor magadra vess. Amúgy is elhunysz (mint mindenki más, előbb-utóbb), és így nem tudsz majd hivatalos úton reklamálni. De nem is tudjuk, minek tépjük itt a szánkat, amikor egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy ha valakit ennyi ésszel látott jónak megáldani a Jóisten, akkor hogyan tud mindebből akár egy büdös kukkot is felfogni.

Az Unciklopédia a hülyék enciklopédiája (de nem a Wikimedia projektek szemétdombja, ezt vedd azér' figyelembe!)
Komolyabb olvasnivalót találsz, ha a Wikipediára látogatsz el!

4. czikkely

Az összemberiség élelmezési gondjainak megoldása érdekében az UPSZ támogatja mind a hagyományos, mind a liposzómás mosóporok alternatív, emberi fogyasztási célra történő felhasználását.

5. czikkely

Az UPSz - elsősorban eszmeileg - támogatja az ENSz-t "Hintőport a négereknek, fridzsidert a melegeknek, májműtét a sárga rassznak, naptej minden fehér FÓSZerNAK!!!" című emberjogi programjában.

6. czikkely

Minden látszat ellenére a Magyar Unciklopédia nem utálja a Magyar Wikipédiát. Részben belőle él.
Lásd még: Wikimédia Magyarország Egyesület


Figyelmeztetés:

Ez a lap a világhálón található, és nem hagyományos papírból készült. Ne próbáljon rá tollal, filctollal, vagy más hagyományos íróeszközzel írni, mert maradandó károsodást okozhat az Ön számítógépmonitorának! Ha a lap mégis összegyűrődne vagy vizet kapna, ne próbálja szakember segítsége nélkül megjavítani, hanem értesítsen egy adminisztrátort!