Jégeső

Az Unciklopédiából
Asshat.jpg
Nincs jogosultságod ennek a lapnak a szerkesztéséhez, a következő ok miatt: ez egy védett lap, csak seggfejek szerkeszthetik. De megtekintheted és lemásolhatod magadnak a lap forrását, ha megtalálod valahol.

(ismeretlen szerző műve)

Eredetileg Veszprémben a Padlás nevű szórakozóhelyen lehetett inni anno (az akkori 1ik pultos specialitása volt, már se ő se a pia nincs..) a jégeső nevű koktélt. Gőzöm sincs mi volt benne, de finom volt és bebasztunk tőle. Majd teleportáltunk egy másik szórakozóhelyre, ahol szintén kértünk "Jééégessőőőő"-t. Persze fogalmuk se volt mi az. De mi találékonyak voltunk (a fiatalság ereje): akkor kérünk Jagert meg sört.

Szóval korsó sörbe 2cl jager (kezdőknek). Haladók 4cl-el igyák. Esetleg ha durvulunk, akkor pohár sörbe 4cl Jager. Az íze hasonlít a szoci időkben divatos Medvecukorra.. :) Brutál módon üt és kicsit olyan mint a tonic: meg kell tanulni szeretni. :D(nagy igazság) Ja és hogy "Jégeső" neve? Igyál meg kettőt, és mondd ki a komponenseket.


Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)