Iván

Az Unciklopédiából

Emellett Puskás Öcsi labdába se rúghat!

~ Oscar Wilde Ványáról/ről.
Így nézett ki. Most is így néz ki.

Iván (Ványa, Ványuska) az orosz hadsereg elit alakulata. Egyedülálló hadtörténeti csoda.

Iván, mint olyan[szerkesztés]

Iván külső leírása helyett itt egy kép.

Iván egy egyszemélyes alakulat, akinek külső leírásával a szerkesztő nem szeretne foglalkozni, ezért mellékelt egy képet. Ivánt még a Szovjetunióban kezdték el kiképezni a hideg háború idején, azonban a kiképzés kezdeti fázisában, a rendszerváltozás után abbamaradt, és csak 2003-ban folytatódhatott. 2014-re befejeződött a kiképzés, és az ukrán-orosz háborúban azonnal be is vetették, minden várakozást felülmúló sikerrel. Sikerességének oka, hogy közel olyan sebezhetetlen, mint Chuck Norris, és majdnem ugyanolyan hatásos, viszont annál szelídebb, és engedelmes feletteseihez.

Érdekességek[szerkesztés]

Az alakulatnak saját nótája van, aminek címe: "Hej te puska, Puskin vagy!". Ennek 378 strófája van, minden strófa egy puskájának szól, ahol minden egyes puskának külön nevet ad.

Első bevetése[szerkesztés]

Az ukrán-orosz háborúban vetették be először, aminek eredményéről Dr.Garfbob10, a méltán híres zseni (hatalmas egoizmussal megtoldva) így nyilatkozott: " Ivánnak köszönhetően az oroszok újabb ukrán területeket szereztek, ráadásul Ukrajna kezd szétesni, és 2 hektoliter vodkának is nyoma veszett."

Export[szerkesztés]

Ivan Putyin egyelőre nem adott választ.

A magyar kormány tárgyalásokba kezdett Oroszországgal, hogy kölcsönkérje Ivánt, Ukrajna lerohanásának idejére. Ugyanis, ha Ivánnal teszik ezt, az mégiscsak környezetkímélőbb, mintha Chuck Norrisszal vagy Hajdú Péterrel lepnék meg az ukrán határőröket. Putyin egyelőre nem adott választ, de annyit sikerült kicsikarni sokatmondó hallgatásából, hogy, ha kölcsönadja, akkor csak azzal a feltétellel, hogy a Krímbe nem bevonulunk be, vagy ha még 20 millió rubelnyi hitelt veszünk fel.

Megítélése[szerkesztés]

A világ nagy része úgy tartja számon, mint a modern hadtörténeti csoda[1]. Azokat, akik nem így gondolják a szakértők ukránoknak nevezik. Obama, amikor meglátta Ivánt, rögtön letett terveiről, hogy segítsen az ukránoknak. A sajtókonferencián, természetesen, a harmadik világháború elkerülésére hivatkozott.

Merkel asszony a következőképpen nyilatkozott: „Micsoda férfi!”

Elítélése[szerkesztés]

Még várat magára.

További Ivánok[szerkesztés]

Sok víz.

Az orosz kormány kijelentette, hogy már dolgoznak további Ivánok kiképzésén (konkrétan négy darabon), de elkészülésükig sok víz lefolyik még a Volgán.

Az ivóban Iván Ivánovics Ivan addig türelmesen vár. És isz.


Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Nyugodtan olvashatod tovább, ide nem tartozik semmilyen jegyzet.