Illuminati

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
DramaticQuestionMark.png
Tudtad, hogy...
  • az Illuminati éppen most nyomozta le az előzményeidet?
  • a filmesek és egyéb médiákok szerkesztői kedvük szerint rakják tele Illuminati logókkal alkotásaikat?


1. Az Illuminati (ismert nevei még: loominitarity, luminatti, iluminati és ezeknek egyéb, egynél több helyesírási hibával leírt változatai ) egy titkos szervezet. Főleg arról ismert, hogy befutott jútyúb vloggerek videói alá ír hozzászólásokat. Ezen kívül még irányítja az emberek tudatalattiját, meg ilyesmi, de ezekre az emberek nem kíváncsiak.
2. Az Illuminati című film egy mozgóképes borzalom, megtekintése embereknek nem ajánlott. A meglévő rajongói is főleg mexikói viperagyíkok.

„A film kitűnően ábrázolja a magyarországi felvilágosodást a három testőr történetén és musicaleken keresztül... ”

~ valamelyik skizofréniában, vagy mániás személyiségzavarban szenvedő beteg az elmegyógyintézetből

Globális elsötétülés[szerkesztés]

Az illuminátus rendet 1700-as évek végén bajor filozófusok alapították azzal a céllal, hogy széles körben elterjesszék az internetet, majd ezután megkezdjék a hungaromém elterjesztését. Friedrich Schiller úgy gondolta, hogy az internet miatt kevesebben fogják olvasni a verseit, ezért más kortárs költőkkel szövetkezett és elküldte ninja harcosait az illuminátusok elpusztítására. Végül az illuminátus rendet 1785-ben betiltották, de a szervezet azóta is működik titkosan, Martinovics Ignác vezetésével. A rend működését azóta már nem akadályozta semmi. Egyedüli versenytársa Miskolc, ahol már a felvilágosodás jóval előbb megkezdődött.

Az Illuminati megalakulása egyébként a szabadkőművesektől eredeztethető. A szabadkőműves szervezetet Árpád vezér hozta létre a Kiskunságban, miután előre megjósolta a terület jövőbeli jövedelmező gazdasági helyzetét.

Lásd még: Kecel-Soltvadkert-Kiskőrös Tablettásbor Bermuda

Befolyás[szerkesztés]

Az illuminátusok befolyása alatt álló országok: