Időutazás

Az Unciklopédiából
Jövőkép
Avult időmérce

"A Jövő mindig csak jön, de úgy is elmegy" (Rutkai Bori)

Az időutazás az emberiség képtelen vágyainak egyike.

Gondoltuk korábban. Mígnem Dr. Emmett Brown felfedezte a módszert az idő előre, vagy hátra történő eltolására.

Az időutazást az általa feltalált a fluxuskondenzátor teszi lehetővé, melynek működési elvét a fluxuskondenzátor szócikk tartalmazza.

Ismeretmorzsák[szerkesztés]

Bizonyos kutatók szerint kis távolságú, hátrafelé történő időeltolódás megtapasztalható a tartósan kelet felé haladás közben. Ehhez fluxuskondenzátorra nincs szükség, csak bátorságra és kitartásra.

Analóg és digitális inerciarendszer közötti idődilatáció képe.

Moaréként jelentkezik a fluxuskondezátorból és kakaós tekercsből felépített lötyögőkör elemei közötti fázisdiszkrimináció.

Jelen áramkör ellenállást nem tartalmaz: Borg óta tudjuk: Minden ellenállás hasztalan!

Célirány[szerkesztés]

Az időutazás fő célja a jövő heti lottószámok megismerése (cognition). Ez azonban mindezidáig nem vezetett eredményre, ugyanis a Szerencsejáték Rt. az időutazó lottójátékosok semlegesítése céljából időzsarukat alkalmaz, akik minden számhúzás előtt alaposan átnézik az időutazók játékba küldött szelvényeit, majd direkt olyan számkombinációkat húzatnak ki a számgömböt vezérlő titkos processzorral (kézi húzás esetén pedig a teremben ülő androidok lépnek a képbe), amelyek nem szerepelnek az időutazók szelvényein.

Ezért olyan ritka a telitalálatos szelvény.

Lehetséges lenne ugyan a múlt heti lottószámokat visszavinni magunknak a múlt hét előtti hétre, de ha a múlt héten nyert volna valaki a lottón, hülye lenne most időgéppel szórakozni... inkább azt mondja, hogy paradoxon.

Híres időutazók[szerkesztés]


  1. Valószínű, hogy a távoli jövőből utazott vissza, ugyanis több, mint száz év alatt semmire se tudtuk felhasználni a relativitáselméletet.