Idők vége

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A vég kezdete
Ez lehet a Föld jövője.

Az Idők Vége

2012. december 22-én véget ér az V. Kor, az Utolsó Ciklus. Mi, akik valószínűleg tanúi leszünk ennek a hatalmas eseménynek, fantasztikus és borzalmas dolgokat láthatunk majd.

A 2012-es év nem csak az ősi maja templomok kövein szerepel A Földi Civilizáció első nagy korszakának záróéveként. A Biblia kódja is ezt az évszámot jelölte meg, mint a Végítélet Napját. Az Egyiptomi piramisokban és az azték templomokban is olvasható eme dátum. Az Indiai Bangalorban létezik egy hely, melyet Sorsok Házának neveznek. Állítólag minden földi ember sorsa le van ott jegyezve ősi O-tamil nyelven. Ám a 2012-es évhez érve olvashatatlanná válnak az írások. Csupán véletlen egybeesés?

De vehetjük példának Malakiás jóslatait is, amik eddig mind igaznak bizonyultak. Ez az írás nem hivatott egyéb jóslatokkal foglalkozni, ha az olvasót érdekli, nézzen utána. Viszont az ide tartozó jóslata igazán érdekes és elgondolkodtató. Próféciája szerint II. János Pál pápa halála után már csak két pápája lesz a Római Katolikus Egyháznak. Malakiás az összes pápát látta előre, így feltételezhetjük, hogy nem tévedett. XVI. Benedek pápa az "Olaj Dicsősége" címet viseli Malakiás jóslataiban, és sok érdekesség olvasható róla is, de most összpontosítsunk az Utolsó Pápára. Az ő nevét is látta Malakiás, úgy fogják hívni, hogy Petrus Romanus, azaz Romai Péter.

Íme egy idézet:

„A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken.”

Arra még senki nem adott választ, hogy a "Szörnyű Bíró" kit, vagy mit takar, de egy biztos: a pápaságra esélyes jelenlegi bíborosok között csak egy Péter van, Erdő Péter, aki magyar.

A jóslatokat még egy érdekes véletlen támasztja alá. Miután II. János Pál pápát örök nyugalomra helyezték, már csak egy hely maradt a pápai temetkezési helyen Vatikánban. A jóslat szerint Vatikán is el fog pusztulni, talán Romai Péter ott pusztul el, vagy az Apokalipszis utáni üldöztetések során, nem tudni. Egyes elméletek szerint az első pápa, Szent Péter is magyar volt. Talán így teljesedik be a kör. A próféciák nem csak az utolsó pápáról, hanem az Antikrisztus eljöveteléről is szólnak.

Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)


A hármak harca[szerkesztés]

Három ember, három hős, három adonisz, azaz Chuck Norris, David Hasselhoff és Tom Selleck. Ez a három ember vállalta magára, hogy 2012-ben megmentik a világot a pusztulástól. Az Amerikai Jósnők Egyesülete szerint a csata menete a következő lesz:

2012. december 21.: David és Tom megbeszélik, hogy újra együtt karácsonyoznak. A megbeszélést követően Chuck felhívja Dave-et, hogy másnap elpusztul a világ, és most egyedül nem fogja tudni megmenti a világot, mint az ezredfordulókon. David tudja, hogy a világ fontosabb, mint az ellentétek közte és Chuck között. Felszólítja hát személyes egyházát (szektáját), hogy készüljenek fel, mert másnap mindennek vége. A hoffisták elbújnak a Kárpátok északi vonulataiban. Miután David egy sajtótájékoztatón elmondja, hogy jön a világvége, az emberek futnak a bankokba hitelért. Így az átlaglakosságnak ez fel sem tűnik. Tom is ekkor értesül a dolgokról, és rögtön fut Davidhez. David ekkor érzékeli, hogy mellszőre újra nőni kezd. Mire Tom odaér, David mellszőre ismét csillog. Odahívják Chuckot a Hasselhoff-kúriába, és elkezdődik a megbeszélés, melyen megbeszélik, hogy a Time Square-en – stílusos, nem? – várják együtt a világvégét.

2012. december 22. 8:00: David, Tom és Chuck felkelnek közös ágyukból a homályos éjszaka után, és elmennek a Time Square-re. Egymás mellett állnak, mint három testvér, de inkább három testőr, mert csak Dave és Tom közt van egy félnyi testvérség.

2012. december 22. 8:01: Nem történik semmi, ezért a három jó barát beül a közeli McDonaldsba, és rendelnek három adag, hamburgeradóval terhelt menüt. És itt kezdődik a baj. Dave ugyanis italhoz nyúl a BigMcja mellé, mivel sokkolta a hamburgeradó ténye, és lerészegedik. Mivel ismét van mellszőre, óriási erő gyűlik fel benne, és megtámadja Chuck Norrist. (!!!)

(Hatásszünet, a reklám után jelentkezünk.)

2012. december 22. 8:11: David már mérné az első csapást a meglepődött Csákra, de ekkor Tom közéjük áll és a két mellSir, a két féltestvér nem fél egymással harcolni.

2012. december 22. 8:13: Cikáznak a fények, őrjöngenek a dobok, szőrtelenednek a mellkasok, és tudják, hogy az veszít, akinek előbb elfogy a szőre, és ellenfele harmadlagos nemi jellege (vagyis az ökle) átszakítja a pőre testét.

2012. december 22. 8:15: David térdre roskad. Szája sarkából kicseppen egy vércsepp. A szeme könnybe lábad és kiguvad egyetlen kétségbeesett pillantásban. Az utolsó szőrszál távozik az inge ujján át. Egy szemtanú visszaemlékezése szerint: Szörnyű volt látni, ahogy David élettelenül térdre rogyik. Aki látta már bármelyik filmjét, elképzelhetetlennek tartja, hogy ez megtörténhet... Viszek a sírjára virágot...

2012. december 22. 8:16: David eldől a jobb vállára, mint egy liszteszsák. Tom sírva rohan oda kis félöccséhez, aki ekkor már halott. Chuck kinéz az ablakon és látja, hogy a Szlovákia területéről érkezett hoffisták törnek, zúznak a városban, a magyar hoffisták pedig röhögnek a markukba, és nem tesznek ellene semmit. Kaotikus állapotok ezek.

2012. december 22. 8:18: Chuck és Tom lemészárolják a hoffistákat. Ekkor egy kétszáz év körüli bácsi botorkál oda a két negatív hőshöz, és azt mondja: Tomthomas Selleck von Magnum és Chuck Mindenható Norris, ti ketten megmenthetítek Davidet. Négy éve két fiatal jelképesen félbetépte Dave egy szívét ama hoffista szentélyben, ezzel elvették David hallhatatlanságát. Ha megtaláljátok a két fél szívet és összeillesztitek, David feltámad. Amúgy meg hadd meséljem el a történetem... Fiatal legénke vótam, mikor édesanyám elhunyt... És akkor jött a szalagavatóm... - kezdi mesélni a bácsi élete történetét.

2012. december 22. 12:11: A bácsi befejezi mondandóját, és a két hős felriad álmából, majd megfáradván, de büszkén elkezdi keresni a két fél szívet, de ez már egy másik világvége kezdete...

Visszaszámlálás[szerkesztés]

Még -1929 napod van hátra. És egyre kevesebb.

Kommentár: a következő világvége bejelentése az aktuális világvége elmaradását követő első napon esedékes.


Az utolsó szó jogán[szerkesztés]

Brit tudósok megfejtették a legősibb maja naptárkilt titkát. Egy pálmalevélcetlit találtak zöldhernyónyállal leragasztva a kilt belsejében, amelyen ősi maja írással ennyi állt:

Aquote2.png Hőn szeretett vezetőm, sajnos csak 2012. december 22-ig fértek ki a napjelzők, pedig én szóltam, hogy még egy napkör kéne. De nem kaptam, így itt be kellett fejeznem a naptárírást. Tartok tőle, hogy valakik majd a végén ezért rettentően idegesek lesznek... ~ A te írnokod Aquote1.png


Az idők végén majd talán az Unciklopédia kezdőlapja is megváltozik...