Hajdú-2012 hangbomba

Az Unciklopédiából


„Azért a világnak az valamit csak csak üzen, hogy mások ilyen fejjel meghalnának szüzen...”

~ Kasza Tibor, zenész, egoista
Műsorvezetés közben.

A Hajdú-2012 hangbomba avagy Hajdú Péter egy magyar médiaszemélyiség, a Honvédség leghatásosabb fegyvere. Ő a Pákó-2000 hangbomba és a Bikicsunáj-2008 megafegyver továbbfejlesztett változata, valamint a Fásy Ádám-1990 tévépuska gyengített verziója.

Története[szerkesztés]

Valamikor jó régen született Hajdú-Guinea-ban.[1] Gyerekkora nem volt túl fényes, mivel csak 1 millió forint zsebpénzt kapott havonta. A TV2-höz akkor jutott el, amikor azok levették a műsorról kedvenc meséjét, ezért pert indított a csatorna ellen. A pert végül beszüntette, mikor megkapta a csatornán saját műsorát, a Frizbit.[2]

Énekhangja felismerésének története[szerkesztés]

A műsorvezető éppen rettenetesen nagy pénzhiányban szenvedett, mivel csak 2 milliárd forintja volt.[3] Ekkor kérte fel őt egy TV2-s producer, hogy szerepeljen a legújabb műsorban, A nagy duettben, mivel ezzel a saját és a producer vagyonát is növelhetné. Hajdú elvállalta, és Zoltán Erikával közösen indult a tehetségkutató - ám a műsorban derült ki, hogy Hajdúnak borzalmas hangja van, mivel többen elájultak 200 km-es körzetben, 1 km-esben pedig halláskárosulást szenvedtek. A TV2 vezetői és a politikusok ezt kihasználták, és azt üzenték a nézőknek, hogy amíg nem fizetnek Hajdú adót addig beszavazva tartják a műsorban. A nézők próbáltak másra szavazni,[4] és később ebből rengeteg pénz jött be, ezért Hajdú nem sokkal utána kiesett a műsorból. Ezután a Honvédség titkos fegyvere lett, és vele köttöttek katonai meg nem támadást olyan USA ellenes országokkal, mint pl. Iránnal vagy Észak-Koreával, miszerint ha Magyarországot nem támadják meg, akkor nem fog Hajdú énekelni.

Érdekességek[szerkesztés]

  • A táblamém hatására Hajdú 30 000 töccikért[5] fölszolgál valakinek egy kaját a Likfe Pisztróban. A lájkok összegyűltek, ám hogy megtette-e azt nem tudni, mert az étterem vezetője 100 000 svájci frankot kért az étterembe való bejutásért.
  • Egyszer Hajdút rajtakapták amint ráparkol a lezuhant meteoritra. Hajdú elmondása szerint azért parkolt az orosz meteorra, mert nem talált mozgássérült parkolóhelyet.
  • A fegyvert évek óta próbálják bevetni Kasza Tibor ellen, ám ezidáig egyszer sem sikerült.
  • Egyes állítások szerint a felcsúti Pancho Aréna munkásait Hajdú énekével kínozták, hogy gyorsabban dolgozzanak, ám ezt az építtetők mai napig tagadják.
  • Felkérték a Fluimucil reklámarcának, de végül megváltoztatták, mert az idegesítőszintmérő kiakadt a jelenet felvétele közben.

Források és egyéb zagyvaságok[szerkesztés]

Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Eredetileg Péterfalván, de onnan kitagadták hangja miatt.
  2. Eredetileg Bumeráng akart lenni, mert az tényleg visszajön. De ennek a Boros-Bochkor páros nem örült.
  3. Igen, elég szörnyű, ebből még a gázszámlát sem lehet kifizetni.
  4. Ez olyan súlyosságba ment, hogy jó páran még az Sp-Iszak Eszter párosra is szavaztak.
  5. Hátha parasztok is olvassák ezt.