Héra

Az Unciklopédiából

Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)


LeninKommari.jpg

VESZÉLYBEN VAN A VILÁG HÉRA ISTENNŐ GONOSZ CSELSZÖVÉSEI MIATT!!!!

A Spirituális Világban újabb gonosz ütötte fel a fejét, egy Görög Istennő aki valójában nem is nő, csak nőnek adja ki magát de valójában valami más, inkább ördögi lény. Ő a Sátán újabb szövetségese, Héra Istennő, aki valójában nem is Athénben van a hazája hanem Oroszországban. Egyik életében Lenin képében született le a Földre megteremtvén vagy életre keltén a Világ egyik legborzalmasabb eszméjét a Ploretár Diktatúrát. A Kommunizmust ami Világszerte Vírusként terjedt el a Földön, és több mint 180 MILLIÓ HALÁLOS ÁLDOZATOT KÖVETELT VILÁGSZERTE.....

Most visszatért és és újabb viszályokat háborúkat akar kelteni ezúttal a Túlvilágon de akár a Földön is. Ezen istenség a gonoszságot a korrupciót, a gyűlöletet és az aljasságot a hazugságot és a csalást pusztítást és a zsarnokságot képviseli hirdeti terjeszti. Héra egyike azon gonosz és aljas isteneknek istenségeknek, akik felelősek azért amiért ennyi viszály gyűlölet és vér folyik Világ szerte. NE HAGYJUK HOGY ELPUSZTÍTSA VILÁGUNKAT A GONOSZSÁG!!!!HARCOLJUNK ELLENE!!!Imátkozzunk az égiekhez az Istenekhez Istennőkhöz és az Atyához,hogy fogjanak össze Héra ellen, és mérjenek pusztító megsemmisítő csapást Hérára.

Héra is a Sátán egyik megtestesülése.....

Héra az emberiség ellensége... Akárcsak a Sátán ugyanúgy.

Imátkozzunk az Égikhez az Istenekhez és Istennőkhöz és a Teremtőhöz hogy fosszák meg Hérát minden Hatalmától, átkozzák ki mindörökre az Istenek és Istennők közül.

Valamint hogy pusztuljon el Héra és minden gonosz Istenség és minden gonosz létforma és minden természet ellenes létforma, ugyanúgy ahogy a Dinoszauruszok is kihaltak kipusztultak 160 Millió Éve.

Akár Spirituális síkon akár materiális síkon... Minden dimenzióból.

Egyaránt.

Minden ami szeretet béke,és szerelem ellenes, vagy természet ellenes vagy gonosz létformának pusztulnia kell!!!! Imátkozzunk együtt a legközelebbi Holdfogyatkozáskor a Gonosz végső eltakarodásáért és apokalipsziséért.Pusztulásáért.....

Mert a Világbéke csak úgy jöhet el,ha előbb minden gonosz létforma mely nem méltó a létezésre és az életre elpusztul.... Mert amég a gonosz létezik, addig itt nem lesz Világbéke, mert ők nem fogják hagyni, akadályozzák majd amilyen erővel csak tudják, hisz nyomukban mindenütt a Háborúk a Viszályok Zsarnoki Diktatúrák, igazságtalanságok és a Pusztítás. Csak mi és az Égiek tehetünk együtt ez ellen. NEM HAGYHATJUK HOGY VÉGLEG ELPUSZTÍTSÁK A VILÁGUNKAT MERT EZT AKARJÁK!!!!!!

Csak mi tehetünk ez ellen, azzal hogy kérjük az Isteneket és Égieket hogy pusztítsák el őket, és átkozzák ki örökre őket ebből a VILÁGBÓL!!! De kérek mindenkit hogy amikor imátkozik meditál, amint le adta kéréseit kívánságait az Istenekhez átkozza el a Gonoszt és annak minden formáját.... Csak így győzhetjük le őket......

Az Atya legyen mindnyájunkkal.....