Gravitáció

Az Unciklopédiából
Ez volt az a pacák. Jól nézd meg!. Ő a felelős!

A gravitáció egy igen kellemetlen és ritka ostoba dolog. Azt jelenti, hogy amit feldobunk, az nem marad fent. Próbáld ki. Sir Isaac Newton találta ki. Addig nem is volt. Addig az almák rendesen felfelé estek, az emberek pedig szöges cipőkben jártak. Azóta kell odaszögelni a képeket is a falra.

Ebből is látszik, hogy nagyon jó lenne, ha mentálisan sérültek nem lehetnének fizikusok. Mert ugye neki is akkor jutott az eszébe, amikor jól kupánvágta egy alma. Esett volna inkább egy tégla a fejére. Akkor ma nem tartanánk itt.

És akkor hadovált még valami tömegközéppontokról, amik kölcsönösen vonzzák egymást, hát én még olyat nem láttam, meg nekem nincs is olyan, az fix. A szekrényt se vonzom, meg a széket se. A nőket igen. Ja és még sose láttam olyat, hogy pölö a bútoraim összetömörültek volna egyrakásra. (Na persze ez azért van, mert gyorsan kitaláltak valami taszító erőt is. Csak az nem kapott akkora píárt, ezért ilyen kicsi.)

Ha nem lenne, jobb lenne. Például sehonnan nem esnénk le. Nem lenne tele az asztalom poharakkal, mert elférne a levegőben is. És a macskák repülni is tudnának, ami hallatlan előnyös lenne. A madarak meg spórolhatnának a szárnnyal. És Fekete Lacinak se kéne piszkosul megkínlódnia azokkal a bazi nagy kőgolyókkal.

A sors fintora, hogy idióta találmánya miatt manapság a tudósok keserves igyekezettel kutatják az antigravitációt.

Na? Érdemes volt, Szőr Izsák? Megérte? He?