Ghaith Pharaon

Az Unciklopédiából
Ghaith Pharaon
Ghaith Pharaon

Az ifjú, álcázott Ghaith Pharaon.
Szakma sámán,
bankKÁR,
vagyonőr,
okleveles ceruzafaragó,
hivatásos pillangó-szelídítő,
nindzsa
Barátjai Zeusz, Orbán Viktor, Mikulás, Medgyessy Péter
Ismeretes mint Kastélyépítő Szent János,
A szaúdi jó barát,
Keresztapa
Kedvenc ételek kimcsi,
rizsgolyó

Ghaith Pharaon sámán, bankKÁR, vagyonőr, okleveles ceruzafaragó, hivatásos pillangó-szelídítő, nindzsa.

Élete[szerkesztés]

Az afronindzsa bosszúja[szerkesztés]

Ghaith Pharaon egy Nagaszaki melletti kis halászfaluban született a fegyvernepperek érája alatt. Édesapja, Yami Pharaon. Yami Pharaon a joruba–japán ősökkel rendelkező Nábro Bakura fegyvernepperrel üzleti összetűzésbe keveredett, egy galvanizáló-telep sorsát illetően. Yami Pharaon – végső elkeseredésében – koncepciós perben 36 évre száműzte Nábro Bakurát a Kuriboh-szigetre. Egy feltörhetetlen pecséttechnikával bélyegeztette meg Nábro Bakurát, ami nem engedte el a szigetről. Nábro Bakura bosszút esküdött, azonban Yami Pharaon bélcsavarodás eredményeképp meghalt, mielőtt a bosszúját beteljesíthette volna.

A Kuriboh-sziget. A Fantom–Lidérc Akadémia vezetője egy Kuriboh-szellemmel társalog.

Imigyen Nábro Bakura Yami Pharaon fián, Ghaith Pharaonon kezdett el bosszút állni. Kitanulta a nindzsaművészetet a Kuriboh-szigeten, ahol a rejtélyes Fantom–Lidérc Akadémia ténykedett. Ő lett a szellentés az alsógatyádban, ő lett a szél, ami szanaszét szedi a hajadat az őszi nappalokon. Egy szó mint száz, ő lett a szélnindzsa.

A afronindzsa bosszúja.

Mindeközben Ghaith Pharaon a Udon Akadémián tanult sámánisztikát, bankKÁRkodást és vagyonőrködést. Mellette az Okonomijaki Dódzsóban tanult aikidót és nindzsatechnikákat tanult. Tűznindzsának tanult, mindamellett megtanulta a tökéletes álcázási technikákat. Pikk-pakk képes volt a fából faszÉNt csinálni, képes volt a testszőrzetet bűzölgő szertefoszlássá égetni.

A 36 év letelte után szabaddá vált Nábro Bakura számára az eljárás a Kuriboh-szigetről, mivel 36 év elteltével ízekre hull a feltörhetetlen pecsét. Nábro Bakura 1 évnyi keresés és kutatást követően Felhőrejtekben fedezte fel az épp ott tartozkodó Ghaith Pharaont, aki hivatalos ügyeit intézte ottan. Az éj leple alatt kereste fel Nábro Bakura.

Az ütközet lehengerlő volt. 2 darab cserépkályha, 22 darab Micimackós-bögre és 222 darab konyhakés röpdösött össze-vissza. Még egy nundzsaku is is előkerült. Végezetül, nagy áldozatok árán Ghaith Pharaon győzedelmeskedett. A vesztes Nábro Bakura ismeretlen helyre távozott el, akiről imigyen nem tudunk nyilatkozni.

Ghaith Pharaon menni Hungária[szerkesztés]

Az évek során Ghaith Pharaon belejött a bankKÁR szakmába. BBC, CNN, FELCSÚT, OTP, PIKACHU. Sok bank, amik az ő keze alatt virágoztak fel és buktak hanyatt egy jó nagyot, miután bedőltek. Oly neves személyekkel kötött busás üzletet, mint Mikulás, Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Zeusz.

Mint az közismert, Ghaith Pharaon járt Magyarországon is, mint Orbán Viktor vendége. Járt a pécsi falunapon és kastélyt épített Budapesten, Atlantiszon, Sorosfalván és Iborfián. A magyaroktól a Kastélyépítő Szent János nevet kapta. Akik pedig Orbán Viktorral szemben szeretnek pisilni azok „a szaúdi jó barát” címmel illeték meg Ghaith Pharaont.