Garfield

Az Unciklopédiából
Garfield
Garfield a koronájával
Szülinap: 1978. június 19.
Születési hely: Amerika
Politikai párt: MacsSzP
A párt korábbi elnöke: Tom macska
A párt következő elnöke: Nem valószínű, hogy az életben valaha lesz új elnök Garfield után


Garfield (finnül Kárvínén) egy hasmacska, a macskák és a képregényhősök koronázatlan koronázott királya, akinek koronáját az APEH NAV lefoglalta, de állítólag visszalopta; emelett ő a humor koronázatlan királya [1]. Garfieldet Jim Davis készítette egy haverokkal elmulatott éjszaka után. Garfieldet amerikában egy időre kivették a magazinokból, de hamar visszarakták elmondásuk szerint azért, mert a kivétel utáni másodpercben arra eszméltek, hogy valaki körbepörgőrúgta őket a Garfield kivétele miatt. Garfield jelenleg a MacsSzp elnöke a korábbi elnök, Tom leváltása után, amit feltéltelezhetően az ellenzék párt, a Fidesz [2] elnöke, Jerry okozott [3].

A kezdet[szerkesztés]

Garfield 1978. június 19-én született, ami nem volt egy könnyű szülés Jim Davis elbeszélése szerint. Szülése után Garfield majdnem tönkretette az éttermet azzal, hogy kizabálta a séfet a vagyonából. Később Jon Arbucklehoz került aki ezzel elindította rosszaságok folyamatát. Később Jonhoz költözött osztálytársa, Lyman és agyilag károsult kutyája, Ubul. Ubulnak később nagy hasznát vette Garfield, rajta tesztelte a MacsSzP hivatalos kutyakínzó módszereit, amivel be is került a Macskák Egyeduralmú Köztársaságának [4] legnagyobb pártjába, ahol összebarátkozott az elnökkel, Macssterházi Attilával. Egy idő után Tom macska vette át a hatalmat a párt felett, aki egereket zabált és ezzel a legtöbb macska ellenszenvét elnyerte [5]. Garfield az ebéd után elérkezettnek látta a pillanatot, hogy letaszítja az elnököt, ezért szövetkezett az ellenzék elnökével, Jerry-vel, aki nyilvánosság előtt lehúzta Tom nadrágját, aki emiatt lemondott és Garfield átvette az elnökséget.

A korona[szerkesztés]

Egyszer Garfield gazdájának , szakácsának[6] és egyben egyik szolgájának, Jonnak el kellett utaznia Londoba, ahol összecserélt genetikailag módosított klónjával és London új királyával, Herceggel. Garfieldnak pedig annyira megtetszett a királykodás, hogy a Macskák Egyeduralmú Köztársaságának köztársasági elnöke lett, aki mellesleg egy koronát visel a fején.

A képregény biznis[szerkesztés]

Egy képsor

Garfield és Jim Davis úgy döntöttek, belekezdenek a képregénybizniszbe. Képregényük, a Garfield főszereplésével készült Garfield képregény 18-as humora miatt hamar közkedvelt lett, de a csúnya újságosok kivették e miatt. Miután valaki körbepörgőrúgta őket újra betették Garfieldet az újságba, ám a jogi problémák miatt ezek már nem annyira perverzek.
Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Bár már állítólag beadatta Jonnal a kérelmet a koronára és egy tucat Lasagna-ra
  2. Fiatal Demokratikus Egerek Szövetsége
  3. Állítólag Garfield fizette le sajttal
  4. Hát igen, a köztásaság névadója Ubul volt.
  5. Mivelhogy az összes macska olaszpárti volt
  6. Garfield azóta éttermekből szedi a kaját, amióta a Köjál megfenyegette Jont, hogy beperlik ha még egyszer főz.