Fekete Pákó

Az Unciklopédiából
Ez a szócikk élő személyről szól, ha tehát a benne szereplő egyes kijelentések neadjisten rá nézve sértőek, a legjobb, amit tehet,
ha azonnal megsértődik. Ha erről pechünkre tudomást szerzünk, megpróbálunk a kedvére tenni.
His Master's Voice.jpg

Fekete Pákó egy afromagyar zenész, ünnepelt celebritás, a szélső(jobb)oldali mulatós cigányzene feltalálója, a népességfogyás megállításának elkötelezett híve.

Pákó és a magyarok[szerkesztés]

Pákó eredete homályba veszik. A kutatók többsége megegyezik abban, hogy Pákó nem magyar, ellenben nem egyeznek meg abban, hogy ha nem magyar, akkor mi. Egyes szakemberek állítják, hogy a honfoglaló magyarokkal érkezett a Kárpát-medencébe, de e hipotézist csak a Pákó által beszélt ősmagyar-bizánci-japán tájszólás támasztja alá. Mások szerint Pákó nem is olyan régi, hiszen a modern magyar történelem kezdete (az RTL-Club Fókusz című műsorának megalakulása) előtti időkből nem ismerünk egyetlen Pákóról szóló forrást sem. Az MTA 2008-as (EU-finanszírozott) Pákó-kutatási projektjében több ország lakóinak vetítettek részleteket Fekete Pákó életművéből, de egyetlen ország lakói sem voltak hajlandóak elismerni, hogy Pákó esetleg tőlük származna. A legújabb kutatások szerint Pákó egy _______________[1] nevű országból származik, ám ennek ellentmond, hogy ezen ország kormánya rövid úton kiutasította az MTA-kutatóit, amikor azok a Pákóval való esetleges kapcsolat lehetőségét felvetették.

Pákó rejtett képességei[szerkesztés]

  • Pákó nagyon ügyesen nem tud biciklizni.
  • Pákó Mike Tyson magyar megfelelője. Nekünk ilyen jutott.
  • Pákó nem beszélni magyar.
  • Az óvszergyártók szerint Pákó alapos érv az óvszerhasználat mellett.

Pákó politikai szerepvállalása[szerkesztés]

Pákó 2007 őszén a Bambagyár nevű blogíró brigád unszolására vállalt közéleti szerepet. Az énekes a bloggerek unszolására kiállt a népek barátságát erősítő nemzeti szocialista forradalom vívmányai mellett. A felvilágosulatlan és provinciális média azonban rosszul reagált az énekes állásfoglalására. A modern afrikai országokban azonban páratlan népszerűségre tettek szert Pákó gondolatai. Afrika-szerte Pákó-fanclubbok alakultak, ahol a lelkes polgárok közösen tanulmányozták az énekes által személyesen angolra fordított műveket.

Források[szerkesztés]

  1. Az ország neve durván rasszista, súlyosan sértené lakóinak faji identitását, ezért leírásától eltekintünk.