Evolúció

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ezt az szöveget Májer Ernő bátyámnak dedikálom, ő kérdezte volt egyszer disznóvágás közben, hogy, idézem, "mijaza merevgörcsös istennyila evolúcijó?".

Mi az evolúció?[szerkesztés]

Nos az evolúció azon kevés dolgok egyike, amit nem Chuck Norris fedezett fel. Mit kevés – ez az egyetlen dolog, amit Isten talált fel önnön szórakoztatására.

Képünkön Chuck Norris, vagy Charles Darwin látható. Majd erről is egy szavazás dönt.
(*megjegyzés: egyes vélemények szerint az evolúció is Chuck Norrisnak tulajdonítható, lásd az ismert közmondást „Nincs természetes szelekció, csak Chuck Norris életben hagy egyeseket”, de ez csak áltudományos hablaty, nem rendelkezik a tudományos hipotézisek legfőbb tulajdonságával, vagyis nincs megdönthető predikciója – merthogy ki tudná megdönteni Chuck Norrist??!)

Az egész nagyon-nagyon rég kezdődött, amikor a Föld még sokkal vizesebb volt. Volt abban az időben egy nagyon nagy tenger (sokkal nagyobb, mint a Balaton. Legalább kétszer akkora), és ebben éltek a molekulák. Pontosan nem tudom, milyen molekulák voltak azok, de biztosan volt közöttük szulfoquinovozildiacilglicerol. Szóval élték hétköznapjaikat (akkor még nem volt vasárnap, azt hiszem), ami a random Brown-féle mozgásban nagyjából ki is merült. A nagy változás akkor történt, amikor beléjük csapott a mennydörgős mennykő (itt jön a képbe Isten, tudniillik ő irányította a mennykövet). Így keletkeztek a sejtek.

Máig folyik a vita arról, hogy az egymáshoz kapcsolódó molekulákat mely állapottól kezdve tekinthetjük sejteknek. A legelfogadottabb nézet szerint a sejt, mint olyan, a szkepticizmus megjelenésével egyidőben jelent meg, ugyanis ettől kezdve a molekulák már sejtették, hogy itt valami gyanús dolog történik.

A következő nagy lépés a szex feltalálása volt. Ez olyan jó lépés volt, hogy az emberek egysejtű koruk óta alkalmazzák. Igaz, volt egy próbálkozás az aszexuális életmódra való visszatérésre, de ez belefulladt a közmegvetésbe. Vagyis keresztre feszítették.

Kreacionista érvek az evolúció ellen[szerkesztés]

  • A Politikusok létezése döntő érv az evolúció ellen a kreacionisták szerint.

Törölt szócikk a teljes átalakulásról a Wikipédián[szerkesztés]

Így, szó szerint, a törlés előtt az utolsó pillanatban sikerült archiválni a magvas szöveget. Tehát:
"Azaz átalakulás mikor {például a majomból ember lett}.Vagy a hernyók.Ő bebábozódik és átalakul lepkévé.De a majmoknál ez máshogy volt.Náluk úgy történt,hogy nem volt túl sok élelem és ezért lejöttek a fáról.Egyre múltak az idők ,és ahogy kerestek ennivalót úgy egyenesedett a hátuk is.Így lett az ősember.és Utánna jöttünk mi."
No comment. UtáNNunk a vízözön.