Dihidrogén-monoxid

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Talán inkább ezt keresed: víz?


A tudatlanság önmagunknak és embertársainknak is árthat!
~ Sámán

A Dihidrogén-monoxid röviden DHMO egy nagyon rejtélyes vegyület, tudományos körökben "hidrikus sav" néven ismeretes. Lényegében a savas esők fő alkotóeleme és a rettegett "üvegház-effektust" elősegíti. Alkalmazása rendkívül veszélyes, ezért csakis védőruhában közelítsük meg. (De csak ha muszáj!) A világ valamennyi országban dollármilliárdos károkat okoz, mivel káros hatásai ellenére mégis minden háztartásban használják és havonta rengeteg pénzt költenek rá.

Számos kutató kimutatta már a dihidrogén-monoxidot a messzi Alaszkától kezdve egészen Magyarországig valamennyi folyó vízében, a tavakban és a víztározókban. Ez a hatalmas globális szennyezés veszélyezteti a fenntartható fejlődést a világon. Hihetetlen, de még az Antarktisz jégtakarójában is fellelték. Sőt a bálnák és a cápák boncolásánál a belső szervekben is megtalálható volt, de megtalálható a rákos betegekből kimetszett tumorokban is. Néhány kutató szerint épp ez okozza a rákot.

A cégek minden tiltás ellenére szabadon öntik a hulladék DHMO-t a folyókba és óceánokba, és ezek ellen jogilag lehetetlen fellépni, mert jelenleg nincs rá jogi szabályozás és bírói gyakorlat. A természetes élővilágra gyakorolt hatása rémisztően hatalmas, és nem tehetjük meg, hogy továbbra is figyelmen kívül hagyjuk, mivel már volt rá precedens!

A veszélyeztetés fő területei[szerkesztés]

 • Élőlények esetében a gerjesztett DHMO-val való érintkezés súlyos égési sebeket okozhat, a bőrre jutva azon reverzibilis változások következnek be!
 • Az energia termelésben elektromos zavarokat okozhat.
 • Közlekedésnél súlyosan csökkentheti a gépjárművek fékberendezéseinek hatékonyságát.
 • Belélegezve halált okozhat, kilélegezve szennyezi a levegőt.
 • Jelentősen gyorsítja a fémek korrózióját és a rothadást.
 • Az elektronikus készülékekben súlyos kárt tehet.
 • Serkenti a gyomnövényeket kiírtó háziasszonyok életműködését. Ez nemcsak háziipari hanem nagyipari méretekben is érvényes.[1]

Védekezés a DHMO elterjedése ellen[szerkesztés]

Védekezni nagyon nehéz, mert jobban elterjedt, mint a Facebook vagy az IWIW és ami érdekes, hogy a közösségi hálókon sokkal jobban terjed, mint egyébként. 2010-ben Afrikában betiltották palackozott formájának kereskedését, (mert már itt tartunk, hogy palackozzák is), de hamar bebizonyosodott, hogy a nagy melegben lehetetlen meglenni nélküle. Már pedig, mindenhová vinni kell belőle, mert enélkül nem élet az élet és persze meghalni sem lehet, mert a siratóasszonyok szeméből ilyen alkalmakkor a DHMO ömlik nagy patakokban. Kínában minden egyes új csecsemőhöz mellékelnek egy leírást, hogy milyen veszélyes a fogyasztása és az anyák inkább tejet adjanak a gyerekeknek. De a kínai anyák olyan rafináltak, hogy ők szedik be a DHMO-t és az rögtön átmegy a gyerekbe is. Az USA kormánya nyílt levélben tiltakozott ez ellen az eljárás ellen az ENSZ főtitkáránál, de mindhiába, mert az éppen DHMO mámorban úszott, amikor olvasta a peticiót.[2]

Egyéni védekezés[szerkesztés]

Megpróbálhatjuk a védekezést úgy, hogy beszerzünk néhány kiló zselét [3], amivel bekenjük magunkat, mielőtt érintkezésbe lépünk a dihidrogén-monoxiddal. Lehetőleg mindenhova jusson ebből a zseléből, mert ha kimarad valami, akkor aztán baj lesz!

Ha orálisan alkalmazzuk, vagyis szájon át kell bevennünk, akkor felhígithatjuk alkoholos folyadékkal, ez esetben a hatása csökken, bár egyesek szerint pont ettől lehet teljesen megbolondulni.[4] Ami végülis nem olyan nagy baj, ha már az egész úgyis bennünk van.

Globális védekezés[szerkesztés]

Ez az ami nem fog menni egyedül, csakis nagy összefogással és minden ellenanyag begyűjtésével, ami csak a földön megtalálható. De itt megjegyezhetjük, hogy a DHMO-t már az üstökösökben meg az ismerősökben is megtalálták, sőt még a Holdon is.

Persze, ha jól belegondolunk az egyéni védekezés teljesen megoldja a globális védekezés problematikájának minden egyes összefüggését.

Megsemmisítése[szerkesztés]

 1. Fel kell hígitani valamilyen más folyadékkal, pl. etanollal és akkor a dihidrogén-monoxid relatív mennyisége adott térfogatban kevesebb lesz. Viszont így már tényleg veszélyes anyaggá válik.
 2. Ki kell vonni belőle a zoxigént.
 3. Ki kell belőle vonni a hidrogént.
 4. Ha a fentiek nem segítenek, molekulánként kell megsemmisíteni, ami rendkívül fárasztó és nehézkes és főként igénybe veszi a következő évezredeket.


Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
 1. A LÁTHATATLAN GYILKOS
 2. Ennyire hiszékenyek vagyunk? -KFKI
 3. Bár valószínűleg az is tele van DHMO-val.
 4. Vigyázat, ha túlzásba visszük, erőteljes izzadást és hányást is okozhat!