Csak a tesztemen keresztül

Az Unciklopédiából
Magyarország – mint tudjuk – mindenben [1]jobban teljesít.
Üzenjük Amerikának: a Hoover-gát kismiska a mi eredményeinkhez képest. Az amik piszkoskodásából amúgy is elegünk van: mi történt szegény olimpiai bajnok súlyemelőkkel is? CIA, FBI, WADA, hogy csak néhány rövidítést említsünk. Persze, mert náluk talán mindig csurran, cseppen?

Mocsis Káté [2] ismét mert nagyot álmodni: Mi egy egész országot fogunk, nem középiskolás fokon, vadítani. Nos, az illető javaslatot fogalmazott meg, kiknek mikor és milyen anyagokat kell beszolgáltatnia, miután átesett [3] a vénaszkennelésen, okostelefonos szívhang-ellenőrzésen, a mutyis motozáson és még jó néhány elemi [4] kötelező vizsgálódáson.
"Csak a tesztemen keresztül" - mondta a szorgalmas javaslattevő, aki a vizsgálatoktól azt várja, hogy kost was kost [5] a koszt, de hiteles bizonyítékokat szereznek a mai hatalom számára, annak érdekében, hogy bárkiről, akiből valaha ellenzéki politikus találna lenni[6]a választási kampány megnyerése érdekében megválasztott legjobb időpontban a nyilvánosság elé tárható legyen: az illető egy hosszú emberélet során bármikor [7] drogozott. A rendőrök tesztelése is haszonnal kecsegtet, nem mondhatnák ugyanis az 1990 előtt divatos jelszavukhoz hasonlóan, hogy "Csak a drogozó népet szolgáljuk!" A rendszerváltás után jól jött volna a teszt annak az emlékezetes egykori rendőrségi vezetőnek, aki a rendőrpalota garázsát nézte illemhelynek.

Az amik egyébként feleslegesen ugrálnak, már késő! A McAbel - McKáin-féle aggastyánok tesztelésére nem áldozunk majd drága közpénzeket. Ezeknek csak annyit mondunk: Prosz, tata!
Utánunk a vízözön!

További információk[szerkesztés]

LábAdózás[szerkesztés]

  1. így vizeletben is
  2. lehet, hogy rosszul emlékszünk a nevére
  3. nem a komondoron, hanem
  4. vagyis elemi iskolában is
  5. kergül, amibe kergül
  6. Makarenkó elvtárs rég kipróbált, férfias módszerének alkalmazása ellenére egyesek csak-csak elburzsujosodhatnak, megellenzékiesedhetnek, sajna
  7. akár már nagycsoportos korában is