Conchita Wurst

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Conchita Wurst
Conchita Wurst.jpg
Születési hely Fucking (Ausztria)
Nemzetiség t-osztrák
Foglalkozása énekes,
topmodell
Speciális képességek közvélemény megosztása,
Oroszország felbőszítése
Zenei stílus soul (eater)[1]

Conchita Wurst (magyarosítva: Kolbászos Pina) osztrák kreatúra, a 2014. évi Eurovíziós Transzvesztita Fesztivál győztese. Conchita Wurst már a puszta megjelenésével képes kiutasítani magát országokból[2].

Minden ami szemnek-szájnak ingere[szerkesztés]

Tom Neuwirth ebihalkorában

A krónikásaink feljegyzései szerint Conchita Wurst egy osztrák laboratóriumban látta meg a napvilágot[3] Thomas Neuwirth néven. Az osztrák lombikbébi program első megszületett gyermeke. Egy szuper-extrán titkos dokumentum szerint az egyik kétbalkezes orvos gikszeréből hímnősen[4] született meg Thomas Neuwirth.

A szülei inkább nem döntöttek arról, hogy fiú vagy leány legyen-e belőle. Úgy határoztak, hogy majd ha felnő döntse el saját maga, hogy mi akar lenni. Thomas Neuwirth még nem döntötte el, hogy mi akar lenni. Erről nem mi tehetünk.

2006 óta nyomul a popszakmában. 2006-ban a Starmania tehetségkutató showműsorban fedeződött fel Thomas Neuwirth, mint énekes és hangember. Ekkoriban még senki sem sejtette, hogy hímnős, mert még nem látszott rajta. Thomas Neuwirth felvételt nyert egy osztrák fiúbandába, mely szerencsétlen módon felbomlasztotta magát a királyvízben. Szokás szerint mindenhol vannak magyarok. Így Thomas Neuwirth bandatársa, Johnny K. Palmer is magyar volt.

Telt-múlta az idő. Thomas Neuwirth időközben felvette a Conchita Wurst álnevet és férfi-nő testet növesztett. Itt-ott megvillant a médiában, mint hangember és énekes.

2014-ben bejutott az Eurovíziós Transzvesztita Fesztiválra, ahol kiverte a biztosítékot kinézetével. Az oroszok szokás szerint megint balhéztak (most Conchita miatt) és megalapították a saját, eurázsiai nyavalyájukat. Mint mindig, a magyarok is beszivárognak a történetbe: ha a kedves és dolgos magyarok nem lennének, akkor Conchita Wurst sajna nem indulhatott volna akármilyen versenyen. Ugyanis a magyarok készítették el a videoklipjét, amivel berobbanhatott ide-oda fesztiválozni.

Magyarok Világszövetségének nyilatkozata[szerkesztés]

A Magyarok Világszövetségének nyilatkozata csak részben tükrözi az összmagyarság véleményét. Szerintünk nem fekete-szakállú, hanem rózsaszín-szakállú, de ez már részletkérdés.

Nyilatkozat[5]
„Kolbász Pina (Conchita = pina, Wurst = kolbász) nevet választott magának az az ausztriai lény, akit 2014-ben az Euróvíziós dalverseny győztesének hirdettek.

Vasárnap, május 18-án hivatalában fogadást ad részére Ausztria államelnöke, Werner Faymann, majd ezt követően, az elnöki hivatal előtti téren óriási, élőben közvetített koncerten dicsőítik… !?
A lény sűrű-, fekete-szakállú énekesnő

 1. Az aki magának ilyen azonosságot választ, az agyament.
 2. Ha ilyen külsővel nyilvános dalversenyre jelentkezik, akkor provokál.
 3. Akik egy ilyen lényt az európai nyilvánosság elé küldenek, azok elvetemültek.
 4. Akik odaengedik, azok merényletet követnek el.
 5. Egy ilyen lényt egy európai megmérettetés győzteseként tálalni, az vélemény-terrorizmus.
 6. Ha egy állam egy ilyen lényt dicsőít, az állami szintű, obszcén vélemény-terrorizmus.”


Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
 1. Lélekfaló
 2. Főleg a diktatúrákból. Pont olyan helyekre, ahova amúgy se menne, mert minek.
 3. Előtte csak holdvilágot és lámpavilágot látott.
 4. Az állatvilágban nem ritkák a hímnős élőlények. A csigák és a tengeri kagylók is hímnősek (többnyire). Vannak olyan tengeri élőlények, amelyek azért pankrációznak és kardoznak a micsodájukkal, hogy eldöntsék melyikük termékenyítse meg a másikat.
 5. Ctrl+C from Index.hu