Bob Marlon

Az Unciklopédiából

Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)


A DJ meg az alvilág[szerkesztés]

Bob Marlon vagy másnéven DJ MARLON vagy DJ B-M., egy magyar származású, amerikában élő zeneszerző és DJ. született 1990. Agu. 1. , Mohács. Meghalt: 2007. Október 6, New York

Élete és gyerekkor[szerkesztés]

1990 ben, amikor Magyarország még a Szovjetunió része volt. (Nagy részben), de mivel az Unió az összedőlés szélén állt, már nem hatott annyira Marlonra a hatása. Eredeti neve Bakos Benett. Az iskolában inkább szórakozott mint tanult, a zenét számítógépen csinálta.

Bob, mint DJ Bob...[szerkesztés]

...elősször egy kis helységben vett egy DJ-szettet, és ott próbálgatta. Amikor meghívta a haverjait,és nekik is bejött, kipróbálta magát.Nem kisselte el: New Yorkba ment, és ott Undergroundos stílusban játszott és DJ-kedett. Amikor megtetszett neki egy helyi kiadónak,(magyarországi) a Hopper Records-nak, felvették, és haza kelett jönnie. (Ez máig titok, hogy ismerték meg egymást, de a Hopper Records inkább Undergroundos, de mára már normálisan játszanak minden zenét.

Halála[szerkesztés]

Miután kiadta az első kis-lemezét, a DJ MARLON ROLLIN' UP -t ami nem lett nagy siker, és ezt a Hopper Records ra fogta, ezért visszament New York ba DJkedni. Mai napig nemtudják ki lőtte le, de amikor az utcán az MC Donalds ba ment enni, egy taxiból AK47 fegyverrel lelőtték, 6 golyó a fejébe, és 12 golyó a testébe ment. (egy tárat lőttek el, valószínű)