Bemutatócsomag

Az Unciklopédiából

Mottó:

Igen, megrendelem...
Gratulálunk! Ön a 250 000. balek a klubban!

Részünkről a szerencse![szerkesztés]

Egy egész galaxis várja Önt a postaládájában. 1250 apró részletben...

A Mekk Elek Kiadó gratulál Önnek, amiért olyan fantasztikusan szerencsésnek bizonyult, hogy az Ön, és csakis az Ön nevét dobta ki számítógépünk! Mindezt nyomtató és képernyő nélkül! Hát nem fantasztikus?

Közöljük Önnel, hogy jelen levelünk azért jutott el önhöz, mert a Kossuth téri Napilapolvasó Rohamosztag és Gyorsreagálású Nemzetvesztő Hadtest, kevéske szabad idejét feláldozva - vért és verítéket nem kímélve - olyan törvényeket hozott, amelyek lehetővé teszik az állami szerveknek a lakosság lakcímadataival való korlátlan üzérkedést és szabadkereskedelmet.

Hasonló módon hozzájutottunk az Ön titkosított telefonszámához, ha esetleg Ön egy vagy több olyan pimasz kölyökkel[1] rendelkezik, aki olvasatlanul kidobta az Ön számára Hihetetlenül Fontos Információkat tartalmazó információs csomagunkat, akkor munkatársunk az éjszaka közepén, az Ön házával szemben lévő telefonfülkéből[2] felhívja, hogy az Ön becses figyelmébe ajánlja bemutatócsomagunkat!

Ha Önnek nincs postaládája, például azért, mert mindig hasonló hülyeségekkel volt tele, és letépte a falról, mi ingyenesen küldünk Önnek egyet, vagy ha nincs állandó lakcíme - Ön esetleg egy olyan celeb, aki illegális kutyasétáltatás és emberevés miatt feltételesen van szabadlábon, és már több tucat közúti kihágást is elkövetett - akkor az Ön számlájára és költségére mi bérelünk Ön helyett postafiókot, ahová kiküldjük az Ön által meg sem rendelt termékeinket! Mivel Ön kiemelt és szeretett Ügyfelünknek számít, most kap két ablakmosó alakú kulcstartót; és a szerződéskötés, valamint a megrendelés terheit is levesszük az Ön bájos válláról! Önnek nincs semmi dolga, mint csekkjeinket és fizetési felszólításainkat fizetni!

Ha esetleg Ön, kedves megrendelőnk arra vetemedne, hogy NEM fizeti ki valamelyik, általunk az Ön nevében megrendelt csomagunk vételárát, partnercégünk az Irgum és Burgum Ciprus Forever Bt. behajtói veszik kézbe az Ön tartozásának ügyét. [3]

A fantasztikus bemutatócsomag[szerkesztés]

Flyer.jpg

Jelen ajánlatunkban Ön ingyen kap 48 elképzelhetetlenül szenzációs A/5 méretű minőségi, fényes papírra nyomtatott kártyát! Ráadásul a hátlapon is vannak színes képek, amelyekért szintén nem kérünk egy fillért sem![4] Ha most rendel[5] lehet, hogy nyer tőlünk egy lyukasztógépet, amivel lyukakat helyezhet el a kártyák oldalán. A lyukak segítségével mind az 1250 db kártya praktikusan egy mappába fűzhető. A mappát természetesen grátisz megkapja második csomagunk mellékleteként!

Ahhoz, hogy megtudja, nyert-e, csak vegyen egy 200 Ft-os érmét, és kaparja le az aranyszínű festékkel lefedett részt arról a lapról, amelynek az a felirata, hogy Lehet, hogy Ön a szerencsés!? [6]

Ha kijön a három vigyorgó tökre rajzolt BALEK, akkor Ön nyert! Nincs is más dolga, mint a kaparáshoz használt 200 Ft-os érmét az általunk mellékelt, előre megcímzett borítékba helyezni, és elküldeni nekünk! Fontos, a bélyegről ne feledkezzen el![7]

Ha megtetszett az aranyszínű festékpor, ne habozzon, rendeljen tőlünk 5 flakon aranysprayt, darabonként csak 5999Ft-os áron!

A megrendelés menete[szerkesztés]

A megrendeléssel, mint a fentiekből kiviláglik, Önnek nem kell törődnie.

Az Ön csomagjának tartalma[szerkesztés]

 • Ön ezentúl minden második nap kap egy 4 kártyát tartalmazó csomagot 3999Ft-ért, amelynek valós piaci értéke megközelíti a 4999Ft-ot[8]! Bámulatos lehetőség, ne hagyja ki!
 • Ön résztvesz nyereményjátékunkon, ahol havonta kisorsolunk egy slusszkulcsot! Önnek csak az lesz a feladata, hogy a környékbeli hipermarketek parkolóiban végigpróbálja, vajon melyik kocsihoz passzol.[9]
 • Minden csomaghoz jár egy - mindig másik - bemutatócsomag további termékeinkből[10]. A bemutatócsomagra való ránézéssel Ön ráutaló magatartást tesz, így a következő csekken már az új megrendelése is számlázva lesz!
 • Egy-egy ingyen plüssnyuszi a gyerekeinek![11]

A kártyák[szerkesztés]

 • 1250 burgonyás recept
 • 1250 mód a vajas kenyér elkészítésére, részletes ábrákkal!
 • 1250 ábra, hogyan készítsünk origamit gyűjthető kártyákból
 • 1250 fénykép ritka érmékről, csak gyűjtőknek!
 • 1250 dolog, amit senki nem tudott a piramisokról
 • 1250 kártya a történelmi egyházak elrejtett titkairól, műholdképek a levéltárakról!
 • 1250 módszer, hogyan fizessük ki adósságainkat a kéretlen bemutatócsomagokat küldő cégeknek
 • 1250 ismeretlen celeb, akiből sztár lehet!
 • 1250 reklám
 • 1250 módszer arra, hogyan tüntessünk el lófej alakú foltokat az ágyneműből
 • 1250 kép gitárosokról, azok számára, akik szeretnének megtanulni gitározni
 • 1250 lófajta[12]
 • 1250 színes kép bármiről

A megrendelés lemondása[szerkesztés]

A megrendelést a későbbiekben bármikor lemondhatja, - bár az igazat megvallva, nem tudjuk elképzelni, hogy ilyen ostoba dolgot miért cselekedne -, egy emelt díjas SMS-ben[13], amellyel egyúttal előfizet sms küldő szolgáltatásunkra, így ezentúl óránként kap egy emelt díjas csengőhangot SMS-ben.[14].

Egy másik sms szolgáltatásunkra előfizetve elküldjük Önnek azt a kódot, amellyel megszakíthatja a kapott csengőhang lejátszását.[15]


Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
 1. Öcskös, veled még külön számolunk. Kezdjük azzal, hogy Buksit ne keresd többé...
 2. Igen, ő az abban a ballonkabátban lábánál azzal a nagy gitártokkal, integessen neki szépen, jó? Jelezzen, ha érti!
 3. A lófejeket fő szponzorunk a Vágó és Lebőgés Kft. biztosítja. (x)
 4. A fillért el sem fogadnánk, csak a dombornyomásos kártyát.
 5. Márpedig rendel...
 6. Persze kapargathatja a többit is, csak azon nincs aranyszínű festék.
 7. Mi megtettük.
 8. Pontosan 4999Ft-ra van tőle...
 9. A kulcsot másik fő szponzorunk a Szerelünk és Kulcsot Másolunk Szakszerviz biztosítja. (x)
 10. Például figyelmébe ajánljuk 1250 féle lófejet tartalmazó csomagunkat. Az első lófej ingyenes!
 11. Beépített GPS jeladóval arra az esetre, ha Ön esetleg nem értene az ágyon hagyott lófejes figyelmeztetésekből, és továbbra sem szándékozna fizetni...
 12. Így Ön könnyen beazonosíthatja, milyen fajtájú volt az ágyában talált ló...
 13. 799Ft+Áfa +kapcsolási díj
 14. A szolgáltatás ára 599Ft+Áfa/10 sms
 15. 5 percre, utána újabb SMS-t kell kérnie.