Bart Simpson

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Bart Simpson
Bart Simpson
Mr. Bart
Legfontosabb idézetek:: "Ayy Carramba" "Bazé"
Korábbi nevei Nagy Sándor
Született 1989
Meghalt Nem tudni, 2009-ben nyoma veszett. Azóta is keresik. Állítólag egy rapkoncerten van, de erre azóta sem találtak képes bizonyítékot.

Bart Simpson Magyarország harmadik miniszterelnöke, egyúttal az ELTE Kossuth díjas főgóréja. Apja Homer, anyja Marge. Testvérei: Lisa és Maggie. A média kérdéseinek súlya alatt letagadja őket.

Életrajz[szerkesztés]

Valójában nem sokat tudni róla, mindössze apját, Homer Simpson-t és fiát BARTos Cs. István-t ismeri az utókor, mint elődjét és utódját a Simpson-házban.

Nagyobb érdemei[szerkesztés]

  • Feltalálta a Barth's sört, amit – mint látszik – róla neveztek el. A Kőbányait még nem, de az is várható.
  • Megszívatta Sintér igazgatót. (Számtalan alkalommal)
  • Elfoglalta Bártfát, akkori nevén Pekinget.
  • Teleírta az iskola tábláját közel 700-szor.

Emléke az utókorban[szerkesztés]

Képes bizonyíték a "Nagy Sándor elmélet"ről

Elneveztek róla több települést, például az általa elfoglalt Pekinget az ő tiszteletére átnevezték Bártfára (angolul Bartwood). A 'Bart' név helytelen helyesírása is az ő emlékeit őrzi, mint rossz helyesíró.

Az általa feltalált és alapított sörmárka a Barth's neve is az ő emlékét őrzi. Eltűnésével ennek a cégnek irányítása ideiglenesen egy Kuvik nevű identitászavaros sashoz került.

Fia, Bartos Cs. István (uralkodása: 2009-2009) bevezette a nemzeti Bart Simpson napot, ez május 9. Eltitkolt alkoholizmusa miatt 2009 július 3-án Bartos lemondott a trónról, ezután választásokat írtak ki. Ezen választásokban a két legesélyesebb jelölt Kuvik, a már előbb említett sas, valamint Peter Griffin volt. Miután egy Punk gerillaszervezetnek nem tetszett egyikük sem, államcsínyt hajtottak végre, ezután kitört az anarchia. Ezt Orbán Viktor szüntette meg az ország újraegyesítésével.

Gyerekkoráról készült egy sorozat, mely Simpson Család néven fut a világ összes tévéjén; éjjel-nappal.

Teóriák[szerkesztés]

Egyes elméletek szerint Bart Simpson volt Nagy Sándor Macedón-Bulgár Császár is, de ez nem 100 %-ig bizonyított. Ugyan találtak bizonyítékokat, de a szerbek még mindig ellenzik ezt a variációt. Szerintük Nagy Sándor szerb volt.