Asinor Gyűrűi

Az Unciklopédiából


„Egy Gyűrű mind felett. Egy Gyűrű ke... ja várjál, ezek nem azok a gyűrűk?”

~ Gandalf
Ring.jpg

Asinor Gyűrűi misztikus tárgyak, mellyel démonokat hajthatsz rabigába és elküldheted őket a boltba sörért, tejért, kifliért, meg minden másért.

Még egy a 13.század végéről eredő legenda szerin egy bizonyos Asinor nevű hatalmas erővel bíró mágus készített nyolc varázsgyűrűt, hogy elnyerje a halhatatlanságot és megsokszorozza az erejét a démonok általuk való rabszolgaságra hajtásával, ezzel az éves varázslóbajnokságot megnyerve. Csak aztán Chuck Norris tudomást szerzett erről és körbepörgőrúgta mindegyiket.

A gyűrűk azonban nem kerültek elő mind a mai napig, ámbár egy eléggé ködös második világháborús forrás említi egy bizonyos Alfred Fenstermacher nevű náci tiszt -aki egyébként Hitler megbízásából okkult tárgyak után kutatott- Hitlernek küldött levelét, miszerint talált Párizs katakombáiban egy ősi smaragd berakásos gyűrűt, melyet Asinor nyolc gyűrűjének egyikének véltek. Több forrás azonban nem említi az említett gyűrűt, és a jelenlegi holléte is tisztázatlan, bár egyes híresztelések szerint Chuck Norris viseli őket jelenleg.

A legenda szerint egyébként a gyűrűk használata csak együttesen képes a démonokat irányítása alá vonni, külön-külön nem, mert ezt írták bele a használati szerződésbe.