Alkotmányasztal

Az Unciklopédiából

Tisztelt Jegyző Úr!

Az Orbángyűlés 2011. április 18.-án, a fülkeforradalom első[1] születésnapján elfogadta hazánk első pártalkotmányát, amellyel szimbolikusan is lezárta a múltat és véget vetett a demokráciának.

Az Orbángyűlés a - tavaly még - legmodernebb iPad-en készült pártiratot jelentőségéhez méltó módon szeretné eljuttatni azon hű állampolgárainak, akiknek a neve mellett nem egy piros halálfej virít a Chubatow-listán.

Célunk az, hogy két álkonzultációs kérdőív közben is támogassuk a magyar postát megrendeléseinkkel. Az ingyenes példányt tehát 399 Ft+ÁFA befizetése után díjmentesen postázzuk minden arra érdemes érdeklődőnek. A pártalkotmány sikeres elterjesztése érdekében kérjük a jegyző urat, szíveskedjék[2] a helyi feltételeket biztosítani. A kezdeményezés megvalósítása úgy végezhető el, hogy valamennyi polgármesteri hivatalban - kivéve Esztergom -, körjegyzőségen felállításra kerül a Pártalkotmány Kerekasztala.

A Kerekasztal felállításával kapcsolatos teendők az alábbiak
 1. Kérem szíves intézkedését a hivatal azon helyiségének kijelölésében [3], mely alkalmas a Pártalkotmány megtekintésével és megrendelésével összefüggésben keletkező ügyfél- és turistaforgalom[4] fogadására.
 2. Kérem biztosítson mellé egy lovagoktól mentes kerekasztalt és egy széket.[5]Az asztalon kerül elhelyezésre a Pártalkotmány.
 3. Kérem szíveskedjék az asztal törhetetlen, golyó- és kaszinótojásálló üveglappal történő lefedéséről gondoskodni.[6]
 4. Kérem szerezzenek be ízléses, törhetetlen, ehetetlen és az üveglaphoz ragasztható[7] dekorációt. [8]
 5. Készítsenek egy nyomtatott nagy betűkkel, rovásírásban íródott A Pártalkotmány Kerekasztala feliratot. [9]
 6. Szerezzenek be nemzeti színű selyemzsinórt és rovásírással író lúdtollat.[10]
 7. Kérem biztosítsa a megrendeléshez szükséges igénylőlapokat megfelelő példányszámban. Az igénylőlap a település érdemes lélekszámához igazodóan fénymásolással sokszorosítható. [11]
 8. Kérem szíveskedjék a Pártalkotmány Kerekasztalának gondozására, etetésére, almozására és tisztán tartására egy felelős munkatársat kijelölni.[12] Ezen munkatárs legfőbb feladatai:
  • A kaszinótojás és ketchup eltávolítása az üveglapról
  • A vandálok és családjuk célzott légitámadással történő kiiktatása
  • A Pártalkotmány exkluzív autogramos és hologramos különkiadásának megrendelése esetén az állampolgár buksijának megsimogatása, homlokon pusszantása után segédkezés a megrendelőlap pontos és olvasható módon történő kitöltése érdekében. [13]
Segítő közreműködését előre is köszönöm.


Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
 1. ...és utolsó...
 2. Ejtsd: ha holnap is jegyző akarsz még maradni...
 3. Ami még véletlenül SEM a WC, nehogy a látogatóknak esetleg pajzán gondolatai támadjanak eme nagy értékű irat alternatív felhasználásával kapcsolatban.
 4. Különös tekintettel a határon túlról érkező szavazóképes vendégekre, pláne ha még azzal is megtisztelték a nyomorult határon belüli honfitársaikat, hogy felöltötték magukra a magyar kisiskolásoktól tanévkezdéskor kisajtolt kényszeradományokból megvásárolt, eredeti, Made in China csángó népviseletet.
 5. A bútorok a levélhez mellékelt címlistán szereplő kereskedőtől beszerezhetőek.
  1. Így nem tudnak belelapozni, csak otthon.
  2. Akik az alkotmány láttán ritmikusan az asztalba kezdik verni a fejüket, azok sem tudnak veszélyt jelenteni az alkotásra.
 6. Ha netán esetleg valamelyik elvetemült azzal próbálkozna, hogy a dekorációval töri szét az üveglapot.
 7. A dekoráció a levélhez mellékelt címlistán szereplő kereskedőtől beszerezhető.
 8. Aprórovásbetűvel a sarokban: ez még nem az asztal, csak a felirat!
 9. Selyemzsinór és lúdtoll a levélhez mellékelt címlistán szereplő kereskedőtől beszerezhető.
 10. Igénylőlap és/vagy fénymásolópapír a levélhez mellékelt címlistán szereplő kereskedőtől beszerezhető.
 11. Felelős munkatárs a levélhez mellékelt címlistán szereplő kereskedőtől beszerezhető.
 12. Ezek után pedig a környékbeli elmegyógyintézetek körbetelefonálása, melyikből szökött a kedves állampolgár.