Alien és Predator vs. Chuck Norris

Az Unciklopédiából

Bevezető[szerkesztés]

Este volt este. Nagyon is este. Mert a világűrben mindig este van… De most annál is estébb volt, mint gondolnánk. Na szóval este volt a világűrben és egy űrhajó tartott a Föld nevű bolygó felé, fedélzetén négy PREDATOR-ral! Azért jöttek, hogy levadásszák az embereket és kitűzzék a koponyájukat a vadásztrófeáik közé.

Levezető[szerkesztés]

Az űrhajót beállítja az egyik, hogy Párizsban landoljanak. Elérték a Föld légkörét, most már csak percek kérdése, és landolnak…

Párizs sötét utcáin járunk egy elhagyatott negyedben. Sötét van nagyon sötét és annál is sötétebb, mint el lehetne képzelni. Semmi különös itt nem történik, csak egy részeg mászkál erre és ordibálja: megfejtettem a Da Vinci kódot!!! De egy sarokban négy tojás van. De nem közömbös tyúk, vagy más baromfi tojások, és nem is strucc tojások. Ezek ALIEN tojások!!! És pont most kelnek ki… Aki arra jár (pont a részeg), mikor meglátja a kikelt Alieneket már túl késő csak ennyit tud megnyilvánulni: -ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!

Chuck Norris éppen véletlenül (!) Párizs utcáin mászkál e kora esti órákon, de miért bóklászik olyan későn? Ő nem hord órát, ő dönti el, mennyi az idő, ezek szerint épp sétáló idő van. Chucknak ma unalmas napja van. Elvégezte napi bemelegítő gyakorlatait.[1] Aztán megvette napi vérfürdőjét. Egyszer Wilt Chamberlain azt állította életében 20 000 nőt elégített ki. [2] Aztán beült a szállodába és a 60 perces élő tévéműsort megnézte 20 perc alatt, azután pedig a Barátok Közt utolsó epizódját, majd megunta és elindult sétálni Párizs sötét utcáin. Közben betért egy Burger King-be és rendelt egy Big Mac-et és kapott. Elment a párizsi Louvre előtt is, ahol az egyik őr éppen a Mona Lisa képet nézegette és gondolkozott, ki adta ezt a mosolyt neki. [3]

Chuck egy elhagyatott utcára érkezik, ott sétál, néma csönd van és hulla szag (vagy hullacsönd és némaszag?), sötét van… Nagyon sötét… Csak a léptei hallatszanak Chuck-nak, aki befordul az egyik sarkon és meglátja: a PREDATOROK épp most landoltak és szállnak ki az űrhajójukból vaskos léptekkel, szemük egyszerre Chuck Norrisra villan gyilkosan. Chuck még mindig magabiztosan áll mintha semmi se történne, majd hátranéz: Négy ALIEN surran be a háta mögé, és gyilkosan vicsorítanak Chuck-ra. Norris-nak arcizma se rendül, majd visszafordul. Jaj mi lesz veled most Chuck Norris?!

Az egyik Predatorral erősen farkasszemet néz… néz… néz… Egyszer csak a Predator felrobban!!! Három Alien máris hátulról felé vetődik ekkor Chuck kitép egy száll szőrt a szakállából és átszúrja mind a három szívét! Egy Predator támad rá hátulról, de Chuck észnél van, és leereszt neki CNKPR-t [4], a Predator pedig nem egyszerűen szörnyet hal, Chuck kitörölte őt a téridő kontinumból ezzel a rúgással. Az egyik Predator láthatatlanná változik, és igaz, nem találja el Chuck Norris újabb pörgő rúgása, de a rúgás szele szanaszéjjel tépi őt. És az utolsó Aliennek mi ment át az agyán mielőtt meghalt? Chuck Norris cipője!

Kivezető[szerkesztés]

Az utolsó Predator-nak pedig sikerül megütnie Chuck-ot, erre Chuck bedühödik, és ezt mondja:

– Ezt nevezed, te ütésnek?

A Predator nagyon fél és megpróbál elmenekülni, miután megütötte Chuckot és neki nagyon fáj a „keze”. Erre Chuck fogja az Eiffel-tornyot, és felnyársalja vele a Predatort, majd visszateszi a helyére.

Chuck Norris leporolja magát majd csak annyit mond:

– Elég unalmas ez a Párizs, megyek haza a jó öreg Texasba…


  1. Utolér egy kilőtt golyót... puszta kézzel megállít egy mozdonyt... Leugrik egy magas épületről... igen, ezek Chuck Norris bemelegítő gyakorlatai.
  2. Na ez Chuck Norrisnak ma megvolt ezen az unalmas napon.
  3. Chuck Norris volt.
  4. © Chuck Norris körbepörgő rúgás.