Önblokk vagy gumiszoba

Az Unciklopédiából
Őrület, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak a Wikipédia vitalapjain!
Az imént is felhasználó:Egerke arra vetemedett, hogy felhasználó:Elefant vitalapjára merészkedett. És micsoda dikcióval!
[Egerke]: Bátorkodom felhívni szíves figyelmedet, oh nagy Elefant, hogy az általam megkezdett ehető sajtok szócikkben azért írtam két l-lel az ementálit, mert Te méltóztattál felsorolni azt felhasználói lapodon, kedvenc ételeid között, így két l-lel.
[Elefant]: Már megint te, ocsmány rágcsáló? Te beszélsz, aki még egy rohadt lyukat is csak percek alatt rágsz ki egy lágy sajton? Mennyél fogászhoz, ha egyáltalán fel tudod fogni, hogy az ki. TE beszélsz, aki csak a Reszelni való sajtokon csámcsogott egy kicsit??? Velem te így ne beszélj! Kuss!!
[Egerke]: Kemény szavakat használsz, oh Elefant, olyan keményeket, mint egy száradt ementáli héja...
[Elefant]: Még neked áll feljebb??? Nekem szemüveget kell felvennem ahhoz, hogy meglássalak, mielőtt összetaposlak!!! Hrrrrr.... Grr...... Tényleg annyira felhúztam magam, hogy alig látok! Adminok, blokkot kérek magam ellen, mert megsértettem a közösséget azzal, hogy gumiszoba... izé, szóba elegyedtem ezzel az ocsmány rágcsálóval!!!!
A történet most kezd érdekessé válni.
Az adminok ugyanis nem teljesítették Elefant kérését.
Persze, vitatkoztak előtte egy sort.
Ha az adminok Elefant kérését teljesítették volna, tán ez a Wikipédia-mese is tovább tartott volna.