„Szerkesztővita:Távozószerkesztő” változatai közötti eltérés

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Én legalábbis. :))
26. sor: 26. sor:
 
:::Most viccelünk, vagy veszekszünk? Az úri közönség csak kapkodja a fejét, nem tudván, hol van. [[User:OsvátA|OsvátA]] [[User talk:OsvátA|<sup>Palackposta</sup>]]
 
:::Most viccelünk, vagy veszekszünk? Az úri közönség csak kapkodja a fejét, nem tudván, hol van. [[User:OsvátA|OsvátA]] [[User talk:OsvátA|<sup>Palackposta</sup>]]
 
:::Viccelünk. [[User:Nem100as|Nem100as]] 2008. március 12., 08:06 (UTC)
 
:::Viccelünk. [[User:Nem100as|Nem100as]] 2008. március 12., 08:06 (UTC)
  +
  +
:::Már hogyne viccelnénk (ha ez nem lenne egyértelmű a szövegeimből). Aki járatos a [[patafizika|patafizikában]], annak tudnia kell, hogy az élet: folyamatos távozás egy másik, remélhetően szebb dimenzióba. Ezért hát ez úton sajnálattal kell bejelentenem: itthagylak titeket. Nem írok többé semmit a szócikkekbe. [[User:Távozószerkesztő|Távozószerkesztő]] 2008. március 12., 08:13 (UTC)
   
 
==Poéncsere==
 
==Poéncsere==

A lap 2008. március 12., 08:13-kori változata

Jövetmenet. OsvátA Palackposta 2008. március 10., 07:48 (UTC)

Takarék? Szövetkezet?--User:Gizmóka Gismoticon1.PNG 2008. március 10., 17:52 (UTC)

Az évszázad legagyfájdítóbb poénja díj

Szia! Üdvözöllek az Unciklopédiában! Hát ne hidd, hogy hízeleg ni akarok, de ez aztán tényleg rossz volt. Komolyan. Talán a legrosszabb, legagyfásítóbb poén, amit életemben hallottam. Lécci, ne menj már el, "favicc" szakon végzett szakszerkesztőkre is nagy szükség van. Gubbubu 2008. március 10., 15:25 (UTC)

Gubb(?), ne zoknibábozz már... U.i: A kétszavas egy régi reklám. --User:Gizmóka Gismoticon1.PNG 2008. március 10., 18:32 (UTC)

Egye fene itt egy négyszavas: Hát te ki vagy?
P.s: O-kolléga egyszavasat hagyott, én kétszavasat, erre engem bántanak, meg kikiáltanak bűnbaknak! Igazságtalanság! --User:Gizmóka Gismoticon1.PNG 2008. március 10., 18:39 (UTC)
Honnan veszed, hogy zoknibáb vagyok? A Corában, Tescoban nem kapni ilyesmit :-). Egyébként elég sértő a "hát te ki vagy?" kérdés. Azt akarod mondani, hogy Nem Hallottál Még Rólam? Hát ez csúcs. Esküszöm, távozom ebből a projektből, ahol ilyen tájékozatlan, tekintélytiszteletlen fickók nyaggatnak. Mi az, hogy engem itt nem ismernek? Na jó, tényleg ne törjétek a fejeteket tovább a rejtélyen. Egyszerűen itthagyom az Unciklopédiát, és ezzel gordiuszi megoldást adok a kérdésre. Ti meg gondolkodhattok, hogy melyik Istencsászárt sértettétek meg (Nem hiszem el, hogy nem szándékosan), és várjátok, amíg aktivistáim felkeresnek Titeket, és szolidan elmagyarázzák, hogyan kell Velem beszélni. :-?)) Távozószerkesztő 2008. március 10., 20:18 (UTC)
Comment Istencsászár? Szóval az Arrakisról származol!

Szerkesztő? Milyen szerkesztő? Távozásodig egyetlen szócikket sem írtál meg, de még szerkeszteni sem szerkesztettél. Szerkesztő csak akkor távozhat Tőlünk, ha már szerkesztett. (Lásd: Unciklopédia segédletek Fausti Szerződés! Különben is, nem szavaztuk meg a távozásod, tehát nem távozhattál! Ez az Unciklopédia törvényeinek súlyos megsértése! Csak úgy regisztrálunk, aztán meg már megyünk is, mi?) A távozásod utáni Metahaiku dissidens pedig értelemszerűen nem számít érvényes szerkesztésnek. Ha távoztál, nem írhattad volna meg. Nem bízhatunk hát meg az adott szavadban. Ez morálisan és erkölcsileg is rombolná az Unciklopédia színvonalát. Ezúton visszautasítjuk a szegény, becsületes, dolgos szerkesztők ellen elkövetett alaptalan támadásokat, és a bűnbakok keresését. Az Unciklopédia nem holmi mezőgazdasági vállalkozás, hogy bakokat tenyésszen.

Nem100as 2008. március 11., 08:25 (UTC)

Már bocsánat, de ne bántsuk Távozószerkesztőt. Attól, hogy ezen a néven nem volt egy szerkesztése sem, még írhatott névtelenül, vagy más néven régebben (ha - ismétlem, ha - meg esetleg télleg zoknibábja lenne valakinek, és az összes lehetőség számbavételének elve alapján ezt se zárjuk ki a logikailag lehetséges eshetőségek sorából, akkor meg biztos, hogy szerkesztett - persze ezt a "biztost" szintén hipotetikusan értem, azaz jelen "biztos"-t úgy kel érteni: "talán"). Tehát Nem100-as fenti okfejtése bizonytalan alapokon nyugszik. Gubbubu 2008. március 11., 17:53 (UTC)

Na és? Ez okfejtés, nem pedig a Golden Gate. :) Nem100as 2008. március 11., 20:05 (UTC)

Én még enél is továbbmennék. Ha távozásom után nem írhattam meg a Metahaiku dissidens c. költeményt, mert eltávoztam, akkor távozásom után üzenetekre sem válaszolhatok. Ez az okfejtés igencsak összhangban van a patalogika szellemével. Csakhogy: aki ennek tudatában van, az hogyan gondolja, hogy távozásom után képes vagyok üzenetekre válaszolni. Ergo, aki távozásom után olyan üzenetet küldött nekem, amelyben megválaszolandó kérdések vannak, arra nemde illik, hogty "Nomen est omen"? De ha így van, akkor az Unciklopédia mégis csak egy mezőgazdasági vállalkozás (noha valóban nem bakokat tenyészt, hanem mást). :-)) Quod erat refutandum and demonstrandum. Távozószerkesztő 2008. március 11., 18:03 (UTC)

  • Már két szerkesztőnél találtam meg szemrehányó brünnyögésedet, miszerint "Te vagy az oka a távozásomnak, csakis miattad stb." Attól, hogy variálod a szavakat, még a levegőben ragad a kérdés, mégis melyikük az Ok?
  • Mi az a hogty? Helyesírni nem tudunk, bezzeg vádaskodni azt igen?
  • Szóval a 93+0=? egyedül is megy? Próbáljuk ki ezt: 93+0=! Na, ezt fejtsd meg szerkesztőkém!
  • Most villogunk a latin bölcsességünkkel, mint a középiskolai matektanárok, akik minden szögletes felület sarkába odaírták, hogy Q.E.D.
Hát én is tudok latinusul! Recipe ferrum! Nem100as 2008. március 11., 20:01 (UTC)
Most viccelünk, vagy veszekszünk? Az úri közönség csak kapkodja a fejét, nem tudván, hol van. OsvátA Palackposta
Viccelünk. Nem100as 2008. március 12., 08:06 (UTC)
Már hogyne viccelnénk (ha ez nem lenne egyértelmű a szövegeimből). Aki járatos a patafizikában, annak tudnia kell, hogy az élet: folyamatos távozás egy másik, remélhetően szebb dimenzióba. Ezért hát ez úton sajnálattal kell bejelentenem: itthagylak titeket. Nem írok többé semmit a szócikkekbe. Távozószerkesztő 2008. március 12., 08:13 (UTC)

Poéncsere

Nem jött be. Van másik: Bemegyek, kijövök, de milyen jól kijövök, ha bemegyek. OsvátA Palackposta 2008. március 11., 07:11 (UTC)

  • Symbol opinion vote.png Megjegyzés: mi itten – felelős unciklopédisták – folyamatosan humorunknál vagyunk. Mer' ez a szabály, jóidőbenrosszidőben. Távozószerkesztő-barátunk vagy nálunk is szellemesebb, és nem érjük mi föl azt ésszel, vagy ellenkezőleg, ő nem, de ezt mi nem tudhassuk, éppen fogyatékaink miatt. Ettől mind függetlenül: üdv mindenkinek. OsvátA Palackposta 2008. március 11., 08:38 (UTC)

Hánynia kell

Nézzük a dolog kultúrális hozadékát: költészeti rovatunk mindenesetre gazdagodott. OsvátA Palackposta 2008. március 11., 08:53 (UTC)